În culisele «Mondenilor»: formulă variabilă, acelaşi public

Ultima actualizare:

Nou venită în acest sezon este Simona Tache, jurnalistă la revista „Academia Caţavencu", care scrie scheciurile alături de Robert Coravu, Alexandru Costache, Iulian Postelnicu, Andrei Manţog şi Radu Alexandru, conform Adevarul.

Oana Zăvoranu, mereu mondenă

Sunt situaţii şi personaje care nu s-au schimbat. Mirela Zeţa rămâne dedicată personajului Oana Zăvoranu în continuare, Andreea Grămoşteanu nu-i dă drumul Nikitei din Romană, iar Angel Popescu, cel mai tăcut membru al echipei, se „împrieteneşte" din ce în ce mai bine cu Ogică.

Dan Diaconescu, interpretat de Andrei Mateiu, unul dintre actorii care colaborează cu echipa emisiunii, şi-a luat locul în decorul amenajat scenetei sale. Este înconjurat de doi amici vechi, Oana Zăvoranu şi Ogică. Nu este nevoie de mai mult de o repetiţie pentru a trece direct la filmarea propriu-zisă.

Aşezaţi toţi trei la o masă, ­într-un decor simplist care aduce a garsoniera lui Dan Diaconescu de la OTV, platoul este inundat de răcnetele Oanei Zăvoranu. Mirelei Zeţa îi place personajul, nu iese din pielea lui nici când se aude stop cadru. „Trebuie să sting flacăra pasiunii care mă mistuie", glumeşte actriţa, folosind tonul specific vedetei.

Mai multă muncă

 „Pentru că unele personaje sunt atât de bine asumate, îmi pot permite să improvizez", povesteşte Mirela Zeţa. Ceea ce şi face. Replicile se schimbă de la o probă la alta, fiind îndeajuns de sigură pe personajul său. Râsetele pe platou se obţin cel mai sigur prin extinderea rolului şi în afara filmărilor, dar mai ales prin imprevizibilele bâlbe.

„Să mănânce şi ei un biscuită" sau „să se înţeleagă la o dispută" sunt excepţiile care întrerup filmarea preţ de câteva secunde, cât se consumă gluma. Despre aceeaşi siguranţă şi experienţă vorbeşte şi Andreea Grămoşteanu, recunoscută mai ales ca Răduleasca, Nikita sau Elena Băsescu.

Ritmul de lucru este mult mai alert. Nu mai avem ezitările fireşti pe care le aveam la început, dar plăcerea pentru ceea ce facem a rămas ­constantă", spune Andreea. Pentru Angel Popescu „totul s-a schimbat faţă de începutul acestei emisiuni, inclusiv zilele de filmare". Timpul de filmare „s-a comprimat şi volumul de muncă s-a dublat".

În ritualul zilnic de pe platou s-a mai schimbat ceva. Vedeta nu mai este Mihai Bendeac, fostul lider al grupului de acum doi ani, a cărui voce se auzea tot timpul pe platouri. Astăzi, filmările au loc într-o atmosferă îndeajuns de sobră pentru o emisiune de divertisment, dar într-un ritm mult mai rapid decât în anii precendenţi.

A supravieţuit frumos în ciuda schimbărilor formatului şi a echipei. A câştigat simpatia unui public tânăr şi a fidelizat telespectatorii. «Mondenii» reuşesc să-i facă pe oameni să râdă", a  rezumat Mirela Zeţa parcursul emisiunii.

image
image
image
image
image
image
banner pensii png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net