Cu “mascaţii” la salonoale de masaj erotic

Ultima actualizare:

Ancheta a fost demarată de Serviciul de Investigare a Fraudelor - Poliţia Sectorului 6, care avea indicii că cei doi patroni ai firmei făceau o mulţime de bani din cele cinci saloane de masaj erotic şi un studio videochat, dar pe care nu-i mai treceau în documentele financiar contabile.

Afacere de 11.000 de lei pe zi

Astăzi în zori, poliţiştii au efectuat percheziţii simultane în toate cele şase puncte de lucru ale firmei. „Într-o singură noapte, în urma activităţiilor de masaj erotic şi videochat, în toate cele şase puncte de lucru se realizau venituri în medie de 11.000 lei fiind evidenţiată legal doar suma de 300 lei ( medie). A  fost gasită şi confiscată doar suma de 6.220 lei provenită din încasări. Diferenţa de aproximativ 5.000 lei nu a fost gasită fiind colectată de un reprezentant al societăţii pe parcursul nopţii”, informează Poliţia Capitalei.

În timpul percheziţiilor au fost identificate 21 maseuze, şase angajaţi la videochat şi cinci recepţionere, care erau în timpul programului. Interogaţi de poliţişti, angajaţii firmei au mărturisit că nu sunt respectate formele legale de angajare şi se obţin venituri mult mai mari decât cele declarate. Patronii Stancu L., de 69 de ani, şi Silvian L., de 41 de ani, sunt cercetaţi în stare de libertate pentru evaziune fiscală.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
micul dejun jpeg
WhatsApp Image 2024 04 16 at 14 46 35 (1) jpeg
image png
petre roman mineriada jpg
Flacara olimpica Facebook jpg
cuplu cearta jpg
ploi jpeg
bar g712d79cb7 1920 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net