Cu cine vrei să semene bebeluşul tău? Noi ţi-l facem!

Ultima actualizare:

"Vrei un bebeluş care să semene cu Brad Pitt, Angelina Jolie, Jackie Chan, Madonna, Antonio Banderas? CryoBank îţi va satisface dorinţa. Vei avea un copilaş care să semene exact cu vedeta la care ai visat", se angajează, cu cea mai mare seriozitate, responsabilii firmei americane.

Societatea, care nu are dreptul să arate fotografiile donatorilor de spermă, pune la dispoziţia clientelei numai o lungă listă cu celebrităţi pentru a-şi alege cu cine să semene copilul dorit.

Părinţii pot alege ca nou-născuţii lor să moştenească şi însuşirile unor somităţi din alte domenii, cum ar fi mari fizicieni, medici, chimişti, arhitecţi. Specialiştii de la CryoBank cunosc toate tainele ingineriei genetice şi pot "fabrica" în laborator embrioni la comandă.

Bebeluşi pe alese

B În laboratoarele societăţii americane pot fi comandaţi bebeluşi în funcţie de culoarea ochilor sau a părului, dar şi alte trăsături, precum rasa ori tipul de sânge.

CryoBank asigură clienţii că utilizează numai donatori sănătoşi şi de calitate, fapt care constituie o garanţie pentru a obţine "copii valoroşi".

image
image
image
image
image
image
grecia pixabay jpg
Cutremur in Turcia FOTO Profimedia jpg
Israel atacă Iranul FOTO IRGC via CNN jpg
mihaela bilic instagram jpg
436310903 6801597473275047 2085105743623441656 n jpg
ceapa verde adobesotck jpg
image png
bani  foto   Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net