Cruzime fără limite! Şi-a bătut câinele timp de 20 de minute, în plină stradă - VIDEO

Ultima actualizare:

Imaginile cutremurătoare au fost surprinse de camerele de supraveghere şi artă clar cum tânărul îşi loveşte încontinuu căţelul din rasa Staffordshire Bull Terrier, în vârstă de şapte luni.

Căţelul tremură la picioarele stăpânului, în timp ce acesta îl loveşte cu cruzime şi îl aruncă de pe un zid înalt de 2 metri, relatează Daily Mail.

Simeon Major a pledat vinovat în faţa instanţei, după ce pe ecran a rulat un montaj de patru minute cu violenţele la care a fost supus căţelul. La vederea imaginilor, agresorul a început să plângă, susţinând că nu ştie ce a fost în capul lui în acele momente şi că pur şi simpul nu îi vine să creadă că a făcut acele lucruri.

Se pare că la gestul tânărului a contribuit şi mediul degradant din care provine. Major a mai fost reţinut pentru posesie de droguri şi arme albe, iar vestea că prietena sa este însărcinată l-a dat peste cap.

Cazul a provocat un adevărat val de repulsie în Anglia, iubitorii de animale, fiind nemulţumiţi că barbatul a primit o pedeapsă de numai patru luni de închisoare. La aceasta se adaugă o mai veche condamnare, de 2 luni, pentru posesie de droguri şi arme albe.

ATENŢIE, IMAGINI ŞOCANTE!

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net