Cristiano Ronaldo a luat 600.000 € pentru o fugă în Uzbekistan

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Starul portughez a pus pe jar toată capitala Tașkent, localnicii pregătindu-se pentru întâmpinarea acestuia ca pentru o mare sărbătoare.

Cristiano a făcut, marți, o vizită rapidă la clubul Bunyodkor, la chemarea lui Luis Felipe Scolari, antrenorul echipei uzbece și fostul selecționer al Portugaliei. 20.000 de oameni la-au așteptat pe portughez la arena din Tașkent.

Toată lumea a încercat să-l vadă pe cel mai scump jucător din lume, puțini reușind să se apropie de el. Printre cei norocoși s-au numărat tinerii de la Academia clubului, care s-au tras în poză cu jucătorul Realului.

El le-a explicat acestora chestiuni tehnice și tactice și le-a arătat câteva execuții de excepție celor prezenți în tribune.

simeon stalpnicul png

"A fost ca o sărbătoare a orașului. Stadionul era foarte aglomerat. Toți vroiau să îl vadă de aproape de Cristiano", a declarat o sursă din cadrul clubului uzbec.

Jucătorul de la Real Madrid a fost invitat oficial la Tașkent de către Forul de Cultură și Artă din Uzbekistan.

Ronaldo s-a mai întâlnit și cu directorii Federației de Fotbal din Uzbekistan, vizitând un muzeu al fotbalului local. Acolo a mers îmbrăcat într-un costum popular uzbek.

Surse apropiate lui Ronaldo au dezvăluit că fotbalistul ar fi primit 600.000 de euro pentru deplasarea sa scurtă la Tașkent, portughezul motificându-și ușor planurile pentru vacanța de iarnă.

Tinerii fotbaliști uzbeci au mai fost vizitați de curând de către Samuel Eto'o, în timp ce anul trecut au mai trecut pe acolo Messi, Puyol și Iniesta, cât și Fabregas de la Arsenal.

Clubul Bunyodkor a ținut prima pagină a multor ziare, în iulie 2008, atunci când a încercat să-l transfere pe camerunezul Samuel Eto'o, după refuzul africanului, uzbecii având să se mulțumească cu brazilianul Rivaldo.

La clubul asiatic, antrenorul Scolari are un salariu de 16 milioane de euro pe sezon.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net