Cristiano Ronaldo: "Încă ţin la Man United"

Ultima actualizare:

"De fiecare dată când pot, încerc să urmăresc la televizor meciurile celor de la Manchester United", a declarat galacticul, citat de tabloidul britanic The Sun.

"Încă vreau să ştiu ce se întâmplă pe Old Trafford. Şi chiar dacă acum sunt la Real, sunt mereu fericit când ştiu că United a câştigat", dezvăluie noua bijuterie a Realului.

Ronaldo este de părere că nu o să i cunoască absenţa la Manchester: "Am remarcat că Nani joacă mai mult decât sezonul trecut, când eram şi eu acolo. Asta este foarte bine pentru el iar el va avea de câştigat din această situaţie."

"Nani este un jucător excelent. Are foarte multe de oferit şi sunt sigur că în câţiva ani va deveni unul dintre cei mai buni jucători din lume", îl laudă Ronaldo pe fostul său coleg de la Manchester.

Transfer record, rezultate pe măsură

Ajuns pe culmile celebrităţii la numai 20 şi ceva de ani (a fost cumpărat de Manchester la 23 de ani), portughezul demonstrează că cele 80 de milioane plătite pentru transferul său pe Bernabeu au fost o investiţie bine gândită şi că are potenţialul unei "fabrici de bani" pentru madrileni.

Ronaldo nu a avut nicio problemă de adaptare la noua sa "casă", atacantul marcând cel puţin un gol în toate cele patru meciuri de Liga Campionilor din acest sezon la care a fost introdus pe teren.

O performanţă prin care portughezul bifează un nou record. Niciun alt fotbalist din istoria Realului nu a reuşit să marcheze în primele sale patru meciuri consecutive.

image
image
image
image
image
image
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
image
actualitate.net
image
actualitate.net