Cristian Ungur, şmecherul care a provocat tragedia de pe Aeroportul Caransebeş, avea o alcoolemie de peste doi la mie

Ultima actualizare:

UPDATE: ORA 18.50 

"Fiul meu este tratat ca un criminal, fără să ucidă pe nimeni! Nu este corect să îl ţină în arest, pentru că nu a ucis pe nimeni.

Sperăm ca o instanţă superioară să facă dreptate. Mai mult, cel mai grav rănit are o fractură de gambă fără deplasare", spune dezamăgit tatăl lui Cristian, Ioan Ungur, care regretă faptele fiului său.

UPDATE: ORA 18.30

Judecătorii reşiţeni au hotărât, cu uşile închise, în urmă cu câteva minute arestarea preventivă pentru 29 de zile a tânărului Cristian Ungur.

Avocaţii acestuia sunt hotărâţi să facă recurs. Ei se declară nemulţumiţi de mediatizarea excesivă a cazului. "Noi am declarat recurs, întrucât avem probe prin care să suţinem că starea de fapt, nu este cea relatată.

Probele la care ne referim sunt oameni din mijlocul celor care au participat la concurs şi care cunosc situaţia şi că, deşi tânărul a avut un circuit nelegal, el nu a vrut să rănească pe nimeni", a declarat avocatul tânărului, Gheorghe Ciulei.

UPDATE: ORA 15.50

Şmecherul din Caransebeş îşi regretă faptele. În urmă cu câteva minute a dat chiar o declaraţie de presă, în care şi-a mărturisit regretele pentru faptele sale de ieri. "Regret ce s-a întâmplat. Îmi pare rău, dar am intrat în panică şi nu am mai ştiut ce să fac.

Nu am realizat ceea ce se întâmplă", spune Crisian Ungur, şoferul de 25 de ani, care a provocat tragedia de pe pistă. În plus, acesta a mărturisit că a luat şi o mamă de bătaie de la motociclişti, în timp ce urca scările secţiei de poliţie de la Caransebeş. În urmă cu câteva minute, tânărul a fost prezentat în faţa instanţei, iar judecătorii trebuie să analizeze propunerea procurorilor de arestare preventivă. Pedeapsa maximă pe care o poate primi tânărul pentru infracţiunile sale este de cinci ani.

ORA 14.00

Rezultatul probelor biologice recoltate la Timișoara arată că tânărul Cristian Ungur consumase alcool. Primul rezultat este de 2,30 , iar  al doilea de 2,10 miligrame per litru alcool pur în sânge. Rezultatul probelor biologice confirmă unul dintre capetele de acuzare stabilit încă de aseară de anchetatori, și anume, conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice. 

Procurorii îl vor prezenta pe Cristian Ungur în fața judecătorilor de la Tribunalul Caraş- Severin cu propunerea de arestare preventivă. „Instanța va decide astăzi, dacă tânărul va rămâne la arest.

Tot astăzi, probele de sânge și de urină vor ajunge la laboratorul din Timișoara, pentru un rezultat cât mai urgent”, a declarat Ancuța Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin, în această dimineață. În prezent tânărul se află în arestul poliţiei din Reşiţa.

Ceea ce se anunţa a fi un eveniment aşteptat de toată lumea s-a transformat ieri într-o adevărată tragedie, din cauza proastei organizări, a Federaţiei Române de Motociclism, for care a iniţiat competiţia. În timpul competiţiei ce a avut loc pe aeroportul din Caransebeş, un tânăr a intrat cu maşina pe pistă şi a accidentat patru persoane, care se află în prezent internate la Unitatea de Primire a Urgenţelor din oraşul de pe Timiş şi Sebeş.

"A intrat un nebun cu un Alfa Romeo pe pistă. Sunt la urgenţe cu tatăl meu, răniţi amândoi. Nu vă puteţi imagina ce este aici. Un carnagiu!", spune şocat concurentul Ionel Pascotă, martor ocular al evenimentului din Caransebeş. "Deocamdată suntem în intervenţii. Sunt patru persoane, cărora medicii le acordă primul ajutor", a declarat Aurelia Todor, asistentă la Spitalul Municipal din Caransebeş. Fără explicaţie pe pistă

"Tânărul a venit cu maşina şi a intrat pe pistă, după care a vrut să părăsească pista şi a rănit trei spectatori. Ulterior, a încercat să fugă cu maşina spre Muntele Mic. Motocicliştii care concurau şi poliţiştii s-au luat după el, iar în comuna Zerveşti l-au şi prins. Înainte, însă a mai lovit o maşină", spune Ancuţa Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Caraş-Severin.

Victime la spital

Doi dintre pacienţi au fost externaţi până la orele serii. A treia persoană, potrivit medicului Gheorghe Borcean, a fost internată cu contuzie abdominală, "aparent fără leziuni interne", iar o a patra persoană a fost transportată la Timişoara, de unde este de loc, având un traumatism facial deschis şi o fractură de gambă. Potrivit ultimelor infomaţii, tânărul Cristian Ungurean şi ceilalţi doi pasageri care se aflau în maşina, de la spital, au ajuns direct la Parchetul de pe lângă Judecătoria Caransebeş.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fabrica DeLonghi jpg
image
image
image
image
image
image
pansies 7210851 1280 jpg
Imperiul Roman, hunii şi goana după aur jpeg
image png
turista vulcan jpg
image png
Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă FOTO Mediafax jpg
Marcel Ciolacu fb jpg
elicoptere prabusite jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net