Cristian Fabbiani: «Uma m-a schimbat!»

Citeste tot despre: 

S-a găsit fata care să-l “pună cu botul pe labe” pe capriciosul atacant argentinian Cristian Fabbiani.

Nu este vorba despre una dintre vedetele sud-americane, ci chiar de fiica sa, Uma, acum în vârstă de doi ani şi jumătate.

Viaţa lui Fabbiani s-a schimbat radical în ultimele luni, de când petrece din ce în ce mai mult timp cu Uma, fiica sa. După mai multe eşecuri pe plan sentimental şi cu un divorţ la "activ", fostul atacant al CFR-ului şi-a găsit liniştea alături de cea mică.

"Uma m-a făcut să devin alt om. Este cea mai frumoasă fată din lume şi singura pe care o iubesc în acest moment. Decât să ies în oraş, prefer să stau cu ea şi să mă joc", a mărturisit cel poreclit "Căpcăunul".


Lucrurile nu-i mai merg atât de rău nici pe plan fotbalistic lui Fabbiani. În ultima etapă din Apertura, atacantul a făcut show în faţa fostei sale echipei, River Plate.

Fabbiani, acum la All Boys, i-a ridiculizat pe fundaşii lui River, a avut şi o bară şi a contribuit decisiv la golul victoriei formaţiei sale.

"Am avut un an de rahat şi toată lumea a vrut să mă vadă căzut, dar nu o să aibă această satisfacţie", a spus argentinianul la finalul jocului, în timp ce o ţinea pe Uma în braţe.

Fabbiani a fost aplaudat minute în şir de întreg stadionul şi le-a mulţumit fanilor împreună cu fetiţa sa pe care nu a lăsat-o din braţe nicio secundă.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1