Cristian Fabbiani: «Uma m-a schimbat!»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

S-a găsit fata care să-l “pună cu botul pe labe” pe capriciosul atacant argentinian Cristian Fabbiani.

Nu este vorba despre una dintre vedetele sud-americane, ci chiar de fiica sa, Uma, acum în vârstă de doi ani şi jumătate.

Viaţa lui Fabbiani s-a schimbat radical în ultimele luni, de când petrece din ce în ce mai mult timp cu Uma, fiica sa. După mai multe eşecuri pe plan sentimental şi cu un divorţ la "activ", fostul atacant al CFR-ului şi-a găsit liniştea alături de cea mică.

"Uma m-a făcut să devin alt om. Este cea mai frumoasă fată din lume şi singura pe care o iubesc în acest moment. Decât să ies în oraş, prefer să stau cu ea şi să mă joc", a mărturisit cel poreclit "Căpcăunul".

simeon stalpnicul png

Lucrurile nu-i mai merg atât de rău nici pe plan fotbalistic lui Fabbiani. În ultima etapă din Apertura, atacantul a făcut show în faţa fostei sale echipei, River Plate.

Fabbiani, acum la All Boys, i-a ridiculizat pe fundaşii lui River, a avut şi o bară şi a contribuit decisiv la golul victoriei formaţiei sale.

"Am avut un an de rahat şi toată lumea a vrut să mă vadă căzut, dar nu o să aibă această satisfacţie", a spus argentinianul la finalul jocului, în timp ce o ţinea pe Uma în braţe.

Fabbiani a fost aplaudat minute în şir de întreg stadionul şi le-a mulţumit fanilor împreună cu fetiţa sa pe care nu a lăsat-o din braţe nicio secundă.

image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net