Cristi Borcea îl ţine tânăr pe Gigi Becali cu «elixirul tinereţii»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Finanţatorul Stelei primeşte o băutură cu efect tonic de la rivalul dinamovist. Fiori di Duarana nu se găseşte în România şi este adusă pe comandă din Italia, de către soţia acţionarului din Ştefan cel Mare.

Cu numeroase probleme pe cap la club, Becali nu uită să pună imaginea şi sănătatea sa pe primul plan. Hainele dintre cele mai scumpe, accesoriile elegante şi apariţiile impecabile fac parte din arsenalul folosit de patronul din Ghencea în tentativa sa de a se face apreciat.

Mai citeşte:

Hagi, condiţia lui Dinu Gheorghe în negocierile cu Becali

Gigi, du-ţi maşina la spălătorie!

Dinu Gheorghe, tot mai aproape de Steaua

Becali: "Panduru şi-a ratat şansa!"

Piţi către Gigi: "Eu nu sunt Dumnezeu. Tu nu ai echipă"

Ienei: "Piţurcă şi Hagi nu vin la Steaua"

„Mie cel mai tare mi-e frică să nu chelesc. Dau oricât pe tratamente, numai să nu-mi pice părul. Păi, decât să am chelia lui George Copos, mai bine dau toată averea mea şi rămân sărac lipit", este declaraţia lui Gigi care demonstrează importanţa pe care o acordă aspectului său.

Când nu găseşte soluţii în ograda proprie pentru a-şi menţine imaginea şi sănătatea intactă, Gigi apelează la prieteni. Vivacitatea de care dă dovadă el în viaţa de zi cu zi are şi o explicaţie fizică.

Pe lângă caracterul impulsiv binecunoscut al latifundiarului, mai există un motiv pentru reacţiile pline de energie pe care patronul stelist le are. Becali foloseşte o băutură importată din Italia, Fiori di Guarana, pe care o primeşte de la Cristi Borcea.

Principalul ingredient al elixirului magic este chiar guarana, iar efectele consumării lui sunt tonice. „Fi.GA" previne oboseala şi ajută la concentrare. Mai mult, această băutură este plină de vitamine şi are propiretăţi antioxidante.

Singurul defect al acestui produs este că nu se găseşte în magazinele din România. De aceea, Mihaela Borcea, soţia preşedintelui executiv de la Dinamo, are grijă să aprovizioneze clinica sa de înfrumuseţare cu baxuri întregi de Fiori di Guarana.

Mai mult, soţul ei împarte şi prietenilor săi câteva cutii pline cu „sticluţa minune". Ultima ocazie? La o întâlnire de taină, programată la restaurantul acţionarului din Ştefan cel Mare, Vasile Turcu.

Acolo, Gigi şi Victor Becali, dar şi alţi oameni importanţi din fotbalul românesc au servit prânzul alături de Cristi Borcea, care a avut grijă să le umple portbagajele cu Fiori di Guarana.

Un chelner de la restaurant a transportat baxurile de Fiori di Guarana în maşina lui Gigi Becali. Sub privirile atente ale bodyguardului lui Gigi, Fane Dediu, chelnerul aşază baxul în portbagaj. Când Gigi iese din restaurant, toată treaba era terminată

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
WhatsApp Image 2024 04 20 at 09 53 05 jpeg
image
image
image
image
image
image
cavou Iulia Hasdeu jpg
virnant jpeg
Medgidia jpeg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net