Crimă: O femeie de 71 de ani, găsită moartă într-o baltă de sânge

Ultima actualizare:

În această dimineaţă locatarii blocului cu numărul 30 de pe strada Aleea Parcului din municipiul Bacău au aflat că vecina lor, Maria Cardaş (71 de ani) a făst găsită în casă zăcând într-o baltă de sânge.

Descoperirea a fost făcută de o vecină care obişnuia să o viziteze în fiecare zi. "Noi suntem femei bătrâne şi în fiecare dimineaţă obişnuim să dăm cu aghiasmă prin casă. M-am dus la ea ca să îi duc aghiasmă şi atunci am găsit-o zăcănd în holul de la intrare într-o baltă de sânge", ne-a povestit Silvia Agachi, femeia care şi-a găsit vecina moartă în casă.

Vecinii nu îşi explică cum de s-a putut întâmpla  crima, cu atât mai mult cu cât, spun aceştia, femeia nu avea foarte mulţi bani în casă sau obiecte de valoare. "Sunt vecină cu ea şi prietenă foarte bună. Am văzut-o ultima dată ieri (19 ianuarie) la ora 13.00. Ştiu că în casă nu avea mai mult de 1.500 de lei. Mi-e şi frică să mai stau în casă", ne-a declarat Violeta Miron, o altă vecină.

Semnele de întrebare nu se opresc însă aici. Apartamentul femeii era asigurat cu două sisteme de alarmă însă acestea nu au reuşit să îl oprească pe criminal. "Noi am ajuns primii la faţa locului. Femeia era cu faţa în jos dar nu am pus mâna pe cadavru. La intrare am văzut două sisteme de alarmă şi casa râvăşită", ne-a declarat Awad Mohamad, medic în cadrul Serviciului de Ambulanţă Bacău.

Procurorii criminalişti care anchetează cazul nu au reuşit încă să desluşească misterul acestei crime. " Este o crimă cu autor necunoscut şi mai multe detalii nu vă putem oferi", ne-a declarat Vasile Iancu, procurorul de caz.

image
image
image
image
image
image
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net