Crimă la Universitatea Yale! O studentă a fost ucisă VIDEO

Ultima actualizare:

O studentă a fost dată dispărută după ce a intrat în clădirea Amistad de la Universitatea Yale, iar pe camerele de supraveghere nu s-au mai văzut şi imagini cu momentul în care ea ar fi ieşit din clădire, scrie Adevărul.

Poliţia din New Haven, Conneticut a anunţat că a găsit rămăşiţele unei persoane ascunse în peretele unui laborator de cercetare, acolo unde a fost văzută pentru ultima dată Annie Le, studenta care trebuia să se căsătorească peste 5 zile.

Oamenii legii cred că rămăşiţele îi aparţin fetei, scrie CNN. Peste 100 de agenţi de poliţie au început căutările încă de marţi după ce colega ei de cameră a anunţat că fata nu s-a mai întros acasă.

Membrii familiei lui Le împreună cu logodnicul acesteia s-au întâlnit cu directorul universităţii Richard Levin în aşteptarea confirmării identităţii cadavrului descoperit de investigatori.

Studenta de 24 de ani şi-a petrecut ultimii trei ani lucrând la un doctorat în farmaceutică la Şcoala de Medicină Yale.

image
image
image
image
image
image
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net