CRBL, cea mai frumoasă declaraţie de dragoste: «Elena este iubibilă şi merită orice»

Ultima actualizare:
crbl nunta
crbl nunta

A fost dragoste la primul dans între CRBL (35 de ani) şi frumoasa coregrafă venită de peste Prut, Elena Vascu (26 de ani). A cerut-o de nevastă la nici jumătate de an după prima întâlnire, iar la scurt timp au devenit şi fericiţii părinţi ai Alesiei. Acum, cei doi formează unul dintre cele mai sudate cupluri din showbiz-ul autohton şi continuă să danseze pe ritmul dragostei în fiecare zi. Familist convins, CRBL ne-a vorbit despre iubire, dans şi rolul de tătic. Mai în glumă, mai în serios spune că şi-a repetat deja rolul pentru prima întâlnire amoroasă a Alesiei, inspirându-se din filmul ”Bad Boys 2”.

Ești soț de aproape patru ani și jumătate și tătic de mai bine de doi ani! Cum s-a schimbat CRBL în tot acest timp?

CRBL: Apariţia Elenei în viaţa mea a fost momentul care a generat o mulţime de schimbări: mi-a umplut sufletul de fericire, mi-a adus mai mult echilibru în viaţa artistică şi, de ce nu, o maturizare necesară. 

Am două fete pe care le iubesc din tot sufletul meu şi încerc, pe cât pot, să nu le lipsească nimic. Mi se întâmplă uneori să fiu atât de prins cu studioul sau cu şcoala de dans, încât mă întreb cum a trecut acea săptămână. Merg mai departe cu speranţa că mă voi revanşa în următoarele zile.

Povestește-mi puțin despre momentul în care s-a aprins scânteia dintre tine și Elena? A fost sau nu dragoste la prima vedere?

CRBL: Pot spune că a fost dragoste la primul dans. Eu concuram într-o competiţie de dans, iar ea era coregrafa mea. Terminasem de curând o relaţie, aşa că momentul a fost mai mult decât potrivit.

Dansul a fost cel care ne-a unit şi ne-a fãcut să ne dăm seama că ne potrivim, deşi suntem două persoane total diferite, din lumi diferite, dar care au şi un lucru în comun: pasiunea pentru dans!

Ce te-a atras cel mai mult la soția ta? Este Elena “iubibilă”?

CRBL: Cu siguranţă, da! Elena este iubibilă şi merită orice! Nu este uşor să trăieşti lângă un artist care încearcă să le facă pe toate. Trebuie să ai un caracter puternic şi încredere în cel de lângă tine, ca să poţi trece peste toate răutăţile care pot apărea, începând de la presă şi până la vecini.

crbl
crbl

Cu ce calităţi te-a cucerit CRBL?

Elena: L-am admirat şi îl admir în continuare pentru faptul că este un bărbat ambiţios, muncitor şi un adevărat luptător. Îmi plac oamenii care ştiu ce vor de la viaţă şi muncesc enorm pentru asta.

Ce mai face pisoiul care te-a ajutat s-o ceri de soţie?

CRBL: Este în vacanţă la Chişinău şi îi este foarte bine, trândăveşte şi toarce.

Care e primul lucru care îți vine în minte când te gândești la Elena? Descrie-o în trei cuvinte.

CRBL: Întâi de toate este prietena mea cea mai bună, apoi soţia mea şi mama fetiţei noastre. În trei cuvinte... e dificil, aşa că o să aleg cuvinte mari: iubire, familie şi dans.

Descrie-l pe CRBL în trei cuvinte. Elena: Un tătic grozav, un soţ iubitor şi un artist complet.

crbl
crbl

În orice cuplu, mai ales dacă oamenii sunt foarte ocupaţi şi stresaţi cu joburile lor, mai apar și mici conflicte. La voi, cum stau lucrurile? Cine cedează primul, într-o situaţie mai tensionată?

CRBL: Noi doi, înainte de orice altceva, suntem prieteni. Desigur, ca toţi oamenii, avem şi noi momente tensionate, dar le rezolvãm în maximum 10 minute. Eu mă aprind mai repede, însă scumpa mea nevastă are grijă să mă lase câteva minute să mă descarc, după care îmi primesc cuminte porţia de sfaturi.

Cum v-aţi împărţit responsabilităţile în creşterea Alesiei? Ce-o învaţă CRBL (de bine sau de rău)?

Elena: Responsabilităţile mele sunt aceleaşi ca ale tuturor mămicilor de pe această planetă: grijile şi problemele cotidiene legate de creşterea unui copil.

În schimb, cu tati face prostioare ( tot ce mami nu o lasă). Aleg împreună hainele pentru concertele lui tati, cu Alesia intrată pe jumăte în şifonier; tot cu tati desenează pe pereţi... repet, tot ce mami nu o lasă, se rezolvă imediat cum intră tati pe uşă.

Sunteți o familie poliglotă. Ai învățat rusește? Cum te descurci când mergi în vizită la socri? CRBL: Ca la socri! Încep să înţeleg de-acum tot ce se vorbeşte în această limbă. Mi-ar plăcea să o învăţ şi eu, dar mi se pare extrem de greu. Slavă Domnului că am nişte socri de nota 10! Sper să nu se schimbe acest lucru niciodată!

Cât de greu îi este lui CRBL cu limba rusă?

Elena: A început s-o înţeleagă din ce în ce mai bine, adică îşi dă seama despre ce vorbesc cu mama la telefon şi asta înseamnă că trebuie să fiu mai atentă! În rest, Alesia clar vorbeşte ruseşte mai bine ca tati!

crbl
crbl

Nu o să întreb cine dansează mai bine, însă… sunt curioasă cine “cântă” la voi în casă, cocoşul sau găina? CRBL: Când vine vorba de dans, facem o pereche frumoasă, iar la cântat, un duet reuşit, dar să nu uităm totuşi că eu sunt bărbatul în casă, în familie şi în acte. Punct!

Și dacă tot veni vorba de cocoș, te pricepi la gătit? Cine stă mai mult în bucătărie la voi în casă (nu doar ca să manânce)? Există vreo rețetă à la CRBL? Și dacă da, poate ne-o împărtășești și nouă.

CRBL: Da, într-adevăr, la noi în casă se găteşte cocoş, ori în supă, ori friptură la cuptor. Cât despre mine, nu pot să mă laud că stau în bucătărie, nici măcar ca să mănânc. Timpul începe să devină o problemă serioasă!

Elena, care este mâncarea preferată a lui CRBL din tot ce îi găteşti? Cu ce ştii că nu dai greş dacă e într-o zi mai proastă?

Elena: Sunt o norocoasă la acest capitol. Edi mănâncă tot ce gătesc! Încerc pe cât posibil să gătesc cât mai sănătos. Nu are un fel anume, care să îi alunge o proastă dispoziţie, însă e fanul mâncărurilor tradiţionale româneşti.

Când vine barza cu un al doilea bebe? Ai vrea să ai şi un băieţel? Elena ce zice de o eventuală mărire a familiei?

CRBL: Am mai spus-o şi mă repet: dacă o să fie să mai avem un copil, sunt convins că va fi tot fată. Nu ştiu de ce, dar simt asta. Al doilea bebe va veni când Elena va fi pregătită pentru asta. Mi-aş dori mult ca Alesia să aibă un frăţior sau o surioară!

Fetiţa voastră e deja o frumuseţe. Probabil va frânge multe inimi când va crește! Cum o să fie CRBL ca tată peste vreo 15 ani? O să îi “ameninți” iubiții? Vor avea vreun interogatoriu dur de trecut înainte să o scoată la întâlnire? (Ştiu că e încă devreme… dar mulți tătici de fete au coșmaruri de genul acesta)

CRBL: Nu cred că este nevoie să ameninţ pe nimeni, uită-te la mine şi înţelegi cu cine stai de vorbă. Mi-am repetat deja rolul pentru prima întâlnire a Alesiei; vezi filmul Bad Boys 2  şi vei înţelege cum se va descurca CRBL ca tată de fată.

Cum merg lucrurile la școala de street dance? O vei învăţa şi pe Alesia? Sau deja dansează prin casă?

CRBL: Alesia este deja dependentă de microfon şi muzică. Deja am învăţat să stăm în cap, mai avem puţin şi facem sfoara perfect şi, uşor-uşor, se observă şi nişte mişcări din şolduri.


    crbl
crbl

Toată lumea știe că ești un împătimit al tatuajelor. Care este ultimul pe care ți l-ai făcut și ce semnificație are? Elena are vreun tatuaj? Dacă Alesia va dori să se tatueze când va creşte, o vei lăsa?

CRBL: Deja mă aflu în punctul în care încerc să recuperez timpul pierdut în ultimii cinci ani la capitolul tatuaje şi să-mi întregesc lista de tatuaje. Elena are deja un tatuaj cu numele Alesiei. Iar micuţa, dacă va vrea, după vârsta majoratului, să-şi facă un tatuaj, mi-aş dori măcar să îmi ceară şi mie părerea. Măcar!

Care a fost cea mai frumoasă vacanță petrecută în familie până acum? Și ce o face să se bucure de această titulatură?CRBL: Anul trecut am reuşit să mergem toată familia în vacanţă în Antalya. Nu am avut resurse pentru Republica Dominicană ( vorba cântecului), dar a contat faptul că am fost cu toţii acolo. Elena, Alesia, fraţii mei, mama şi, bineînţeles, socrii mei. A fost o vacanţă specială şi pentru că a fost prima cu Alesia. Abia aşteptăm vara să repetăm povestea, doar că de data asta vom pleca doar noi trei.

Are CRBL secretul unei relații perfecte? Cum o răsfeți pe Elena? Îi faci cadouri des?

CRBL: Nu există un secret! Relaţiile de lungă durată sunt relaţiile care au pornit cu dreptul, cu o amiciţie frumoasă înainte. Trebuie să cunoşti foarte bine persoana de lângă tine, ca să poţi face pasul cel mare. Fericirea este cel mai frumos cadou lăsat de Dumnezeu pe pământ, iar eu fac tot posibilul să îmi fac fetele fericite.

Valentine’s Day sau Dragobete? Faceți ceva special cu ocazia acestor zile?

CRBL: Încercăm să ne dedicăm nouă această zi, să ne răsfãţăm. Până acum ne-a reuşit şi nu cred că se va schimba ceva prea curând.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
Explozie de culoare în Grădina Botanică  FOTO: Complexul Muzeal de Științele Naturii Galați
gara de nord jpeg
nadia jpg
Joe Biden FOTO Profimedia
monede pexels jpg
concert pixabay jpg
ambuteiaj   masini viniet apentru bucuresti jpeg
grecia pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net