Crăciuniţele moderne renunţă la roşu şi se îmbracă în alb şi negru

Ultima actualizare:

Dacă sărbătoarea Crăciunului este asociată, în general, cu nelipsitele culori alb şi roşu, tinerii anului 2009 văd altfel lucrurile. Nonconformismul şi ieşirea din tipare se evidenţiază din plin atunci când vine vorba de vestimentaţie.

Clasicele costume destinate Crăciuniţelor au suferit modificări radicale, întrucât culoarea roşie a fost înlocuită cu negru. Culoarea alb este singura care s-a păstrat, simbolul zăpezii fiind încă actual.

„Costumul reprezintă o creaţie proprie magazinului şi vine în întâmpinarea clientelor care doresc să fie Crăciuniţe moderne. Poate fi purtat atât la colindat, dar şi în club, pentru că linia elegantă se îmbină cu cea specifică iernii”, a declarat Ioana Popovici, comerciant.

Pentru a atrage cât mai mulţi cumpărători, tânăra de 21 de ani, din Deva, poartă zilnic rochiţa mini, neagră, tivită cu pun material pufos, de culoare albă. Rezultatul este unul pe măsură, pentru că deja a vândut cinci astfel de costumaţii. Pe stoc se mai află doar şapte articole. „Cu siguranţă se vor comercializa şi acestea, pentru că fetele din ziua de azi sunt interesate de ceea ce e nou, ieşit din banal”, a adăugat Ioana Popovici.

Citeşte pe adevarul.ro şi despre rochiile de mireasă de sezon

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
Ion Gavrila Ogoranu jpg
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
hipodrom baneasa jockeyclub1 jpg
supermarket jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net