Crăciunescu îl face "praf" pe arbitrul finalei CM

Ultima actualizare:

    Ion Crăciunescu
Ion Crăciunescu

Ion Crăciunescu s-a declarat extrem de dezamăgit şi de nemulţumit de arbitrajul lui Howard Webb la finala Campionatului Mondial.

Fostul arbitru internaţional a afirmat că centralul englez a fost depăşit de joc.  "A fost una dintre cele mai prost arbitrate finale, pentru că arbitrul Howard Webb a fost lipsit de experienţă, n-a ştiut să controleze jocul, ci a fost el controlat de jucători. Strategia a fost foarte paguboasă pentru el şi pentru fotbal, a dat dovada de prea multă toleranţă, a pierdut complet controlul asupra măsurilor disciplinare. Poate i-a zis cineva că e finală de Campionat Mondial şi să nu elimine jucători, dar la acele fapte grosoloane nu poţi să închizi ochii, e inadmisibil! Marea mea nedumerire şi nemulţumire a fost toleranţa faţă de atacurile dure pentru că am văzut şi în semifinale o lovitura de K1 cu piciorul în faţa unui adversar sau intrări cu talpa direct pe tibie", a spus Crăciunescu la Sport Total FM.

image
image
image
image
image
image
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net