Crăciun sărbătorit de deţinuţii Penitenciarului Bârcea Mare cu colinde şi mese festive

Ultima actualizare:

Cei mai „cuminţi" deţinuţi de la închisoarea din Bârcea Mare au fost lăsaţi, începând cu Ajunul Crăciunului, să petreacă sărbătorile în afara gratiilor. „Este vorba de patru persoane private de libertate, cu vârste cuprinse între 28 şi 35 ani, clasificate în regimul deschis (cu pedepse de până la 1 an închisoare) şi semideschis (cu pedepse cuprinse între 1 an şi 5 ani închisoare).

Trei dintre ele vor beneficia de permisiunea de ieşire din penitenciar pentru o perioadă de trei zile, iar un alt deţinut pentru o perioadă de cinci zile", a precizat inspectorul principal Gabriel Vesa, purtătorul de cuvânt al Penitenciarului.

Colinde şi murături

Pentru a le îndulci amarul vieţii din închisoare, conducerea instituţiei a organizat pentru deţinuţi un program festiv în zilele de 24 şi 25 decembrie. Un spectacol de colinde pregătit de grup de condamnaţi a fost transmis prin televiziunea cu circuit închis din penitenciar.

Iar astăzi, bucătarii de la puşcăria de lângă Deva le-au pregătit „chiriaşilor" un prânz special: ciorbă ţărănească, friptură de porc cu cartofi piure, murături şi gogoşi.

image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net