«Cozma mi-a zis că se însoară dar nu l-am crezut»

Ultima actualizare:
Monica Ionescu
Monica Ionescu

Dragoste adevărată sau joc al răzbunării? La două luni de la divorţul de avocata Monica Ionescu, Miron Cozma s-a căsătorit cu Marinela Niţu, nu înainte de a-şi anunţa fosta soţie. Aceasta, însă, nu l-a luat în serios.

Citeşte şi:

Miron Cozma s-a căsătorit cu Marinela Niţu la Braşov

Miron Cozma, blocat în Petroşani cu baraje ale Poliţiei Rutiere

Miron Cozma, din nou burlac

Viaţa amoroasă a lui Miron Cozma bate orice scenariu de telenovelă.

Căsătoria de sâmbătă cu Marinela Niţu i-a luat pe toţi prin surprindere, inclusiv pe fosta lui soţie, deşi „Luceafărul Huilei" a avertizat-o: „Eu le urez casă de piatră, deşi, din câte ştiu, doar s-au logodit, nu s-au căsătorit. Mi-a zis de acum două săptămâni că vrea să se însoare, dar eu nu l-am luat în serios. Nu mi-a zis însă şi cu cine. Oricum, m-a luat prin surprindere vestea", a declarat Monica Ionescu, pentru Click!

Deşi avocata l-a suspectat pe Cozma de infidelitate, aceasta exclude posibilitatea să fi fost înşelată cu solista: „Marinela nu m-a deranjat niciodată. Eu am zis că o fostă iubită l-a căutat pe Miron, dar nu era Marinela. Noi nu ne-am despărţit din cauza ei. Eu şi fostul meu soţ am rămas în relaţii ok după divorţ, dar am vorbit de două ori de atunci", ne-a mai spus Monica.

Fie că e dragoste adevărată, fie că a dorit să se răzbune pe Monica, gestul lui Miron de a se căsători cu o fostă iubită este surprinzător. Cu atât mai mult cu cât la începutul lunii ar fi dorit să se împace cu fosta nevastă: „Am văzut-o pe Marinela o dată, în 2002. Îmi place cum arată la corp, dar la faţă nu e genul meu. Miron mi-a zis acum o săptămână că mă iubeşte", a povestit avocata, la „Drept la ţintă" (Kanal D).


    Monica Ionescu
Monica Ionescu

Povestea de dragoste dintre Marinela Niţu şi Miron Cozma a început în 1996 şi s-au despărţit câţiva ani mai târziu, când ea s-a căsătorit cu un afacerist italian.

A fost căsătorit 21 de ani cu Dana Cozma

Miron Cozma s-a căsătorit în tinereţe cu o femeie pe nume Dana, din judeţul Hunedoara, mariajul lor încheindu-se în anul 1999, după 21 de ani de convieţuire.

Cei doi au împreună doi copii, o fată şi un băiat. În urma divorţului, copiii au rămas la Dana, cei trei locuind şi acum împreună în Timişoara.

Miron şi Monica Ionescu au divorţat după un an şi jumătate

Miron Cozma şi avocata Monica Ionescu s-au cunoscut la începutul anului 2009 şi s-au căsătorit în mai 2009, după trei luni de relaţie.

Problemele au apărut la sfârşitul anului trecut, iar Monica a introdus actele de divorţ. Cei doi s-au separat de comun acord în decembrie, la judecătoria Buftea, deşi iniţial Miron ceruse termen de amânare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
man 979980 1280 jpg
banner pensii png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net