Costin Lazăr are nevastă psiholog

Ultima actualizare:

    Căpitanul Rapidului şi soţia lui, Magda
Căpitanul Rapidului şi soţia lui, Magda

Povestea lui Costin şi a Magdei Lazăr e una specială, plecată din sărăcie şi iubire. Ea era studentă la psihologie, el un tânăr jucător la Sportul Studenţesc. Prima lor întâlnire a plecat de la un studiu pe care Magda îl avea la facultate, iar Costin a fost "obiectul" de cercetare!

"Ne-am cunoscut în februarie 2001. Costin evolua la Sportul, în Divizia B. Eu eram în anul II la Facultatea de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei. Ne-am întâlnit prima dată dintr-un motiv strict profesional, datorită unui studiu de microcercetare pe grupuri organizate mici", povesteşte Magda, urmată de Costin: "Când m-am întâlnit prima dată cu ea, nu aveam nici un ban în buzunar. Am stat atunci la o ciocolată caldă vreo patru ore şi am rămas cu impresia că amândoi ne doream să ne cunoaştem mai bine".

Ce a urmat? "M-a cucerit iremediabil cu felul lui de a fi. Ştiam că e jucător de fotbal, dar pentru mine a contat faptul că este om, un om deosebit. Îi mulţumesc lui Dumnezeu că mi l-a dăruit", mărturiseşte Magda.

Tot ea continuă: "Lucrurile au curs firesc între noi. Îmi amintesc că de Crăciun, în acelaşi an 2001, mi-a dăruit un trandafir şi mi-a propus să ne logodim, spre surprinderea părinţilor noştri. Căsătoria am făcut-o câţiva ani mai târziu, când, întors de la recuperare de la Bazna, mi-a propus să-i fiu soţie. Nu ştiu ce pornire interioară l-a făcut să aleagă acel moment neaşteptat pentru mine, însă cu siguranţă va rămâne de neuitat".

Din aprilie 2009 familia Lazăr s-a mărit cu Cristian Ştefan. "Este cea mai mare realizare pentru mine ca femeie", consideră Magda.

Costin şi Magda sunt un cuplu cu credinţă în Dumnezeu. Merg aproape în fiecare duminică la biserică şi trăiesc la fel de simplu ca atunci când s-au întâlnit.

"Amândoi am rămas modeşti, nu ne-a luat valul, n-am făcut investiţii nechibzuite, nu ne-am întors sufletele de la Dumnezeu, căruia îi datorăm totul, tot ceea ce suntem, tot ceea ce avem", spune Magda.

"Religia este o cale pentru noi de a ne ghida viaţa. Eu n-aş putea să traiesc haotic, fără să cred în ceva, fără să mă căiesc atunci când am impresia sau cred că am greşit ceva sau cuiva", afirmă şi rapidistul.

Merge cu metroul şi mânâncă hot-dog

Atunci când Costin vine supărat de la stadion, Magda ştie cum să-i vorbească. "Încerc, prin prisma profesiei mele, să îl susţin când se simte descurajat. Costin e un jucător de moral, el are nevoie să simtă că antrenorul are încredere în el, să-i spună unde greşeşte", dezvăluie soţia fotbalistului care i-a fost alături lui Costin la toate momentele importante din carieră.

"Eu accept statutul de soţie şi atât. Nu am menajeră, merg şi cu mijloacele de transport în comun, mănânc şi un hot-dog când am poftă. Nu mă îmbrac numai cu haine de firmă, tot ce vreau e să fim fericiţi împreună", mai spune jumătatea lui Lazăr.

«Îmi place N'Doye»

Click!: Cum e să fi căpitan la Rapid ?Costin Lazăr: Responsabilitatea e mult mai mare. Eram mai liniştit înainte. Când eşti căpitan trebuie să-ţi ajuţi colegii, să discuţi cu ei, să gândeşti mai mult când eşti în teren. Eu am mai fost căpitan şi la Sportul, aşa că sunt familiarizat cu chestia asta.

image

Are Rapid şanse la campionat în acest an?Da, putem aduce titlul în Giuleşti. Am văzut că sunt vreo 8 echipe care se bat pentru primul loc. Se poate întâmpla orice în acest campionat. Rapidul are şansa lui.

Ai jucători preferaţi în Liga 1 ?Sunt vreo doi jucători pe care-i simpatizez şi joacă pe postul meu. Unul e N'Doye de la Dinamo, şi celălat e Matici, colegul meu.

Te gândeşti la vreun transfer în străinătate?Nu mă gândesc la nici un transfer în străinătate. Rapid e singurul club cu care ţin.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net