Corneliu Vadim Tudor: «Păunescu nu a avut gemene niciodată»

CLIIMA20100608_0008_1.jpg

Corneliu Vadim Tudor
Citeste tot despre: 

A avut sau nu Adrian Păunescu două fete gemene? Aceasta este întrebarea! Corneliu Vadim Tudor a declarat marţi la Acces Direct că zvonul potrivit căruia poetul ar avut gemene nu este adevărat.

"În ceea ce priveşte acest subiect nimic nu este adevărat! Am luat în serios acest subiect, am făcut nişte investigaţii în acest sens. Am vorbit cu Andrei, fiul lui Păunescu, şi mi-a spus că într-adevăr a auzit de aşa ceva. Nu vreau să vorbesc despre fosta lui soţie, dar unde sunt acei copii? Adrian i-ar fi recunoscut, i-ar fi băgat la cenaclu.

Eu cunosc aventurile lui Adrian, dar vă spun cu siguranţă că şi-ar fi recunoscut copiii. Am vorbit cu un alt prieten de-al nostru, Dinu Săraru, şi-a spus că nimic nu e adevărat. Cartea a apărut de mult timp, de ce nu a apărut până acum?",  s-a întrebat Vadim.

"Toţi prietenii noştri comuni susţin că nu este adevărat. Dar unde sunt copii? Mie mi se pare c e un atac antiuman. El a avut un comportament ireproşabil", a mai spus acesta.

O altă ipotază emisă de Constanţa, fosta soţie a lui Păunescu, este cea că poetul ar fi avut o relaţie de dragoste cu Ana Blandiana, ipoteză respinsă atât de Ana, cât şi de Corneliu Vadim Tudor.

Un bărbat pe nume Dan, care a spus că este unchiul fiicei anonime a lui Păunescu, a intervenit prin telefon: "Domnul Vadim Tudor nu are dreptate. Poate îşi aminteşte că în 1982 Păunescu avea o fată pe nume Andreea pe care o lua peste tot cu el. E născută în 1968, gemenele despre care vorbeşte Constanţa, sunt mai mari cu un an şi au fost făcute în perioada în care vorbea şi cu Nichita Stănescu"

"Dacă ştiam că că daţi voie la telefoane anonime nu mai veneam. Nu permit nimănui să jignească memoria unor doi mari poeţi Nichita Stănescu şi Adrian Păunescu. Cum să împartă o femeie?", a spus Adrian.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1