Copos, ţeapă de 5,5 milioane €!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Copos s-a zgârcit atât de mult, încât nu se va alege cu nimic! SV Hamburg era gata să ofere pentru munetenegreanul Bozovic 3,5 milioane de euro în urmă cu trei ani, iar Lazăr putea semna cu Rubin Kazan care plătea 2 milioane de euro. Acum, cei doi vor pleca gratis!

Vezi şi:

Becali: "Eşti servitorul lui Copos"! "Vamă": "Hagi şi Piţi ţi-au fost servitori! Eşti un cioban"!

Amanta lui Copos, examen în Elveţia

George Copos: «Le dau 15.000 € pentru facultate!»

Rapid îşi pierde liderii din teren pe bandă rulantă. Vasile Maftei a plecat destul de uşor la Unirea Urziceni pentru doar 400.000 de euro, iar acum, ultimul căpitan, Costin Lazăr, părăseşte Giuleştiul fără a-i aduce vreun ban în cont lui George Copos! Acesta va intra din iarnă în ultimele şase luni de contract şi va putea semna cu alte echipe, în aceeaşi situaţie aflându-se şi muntenegreanul Vladimir Bozovici.

Despărţirea dintre cei doi şi club va fi însă una cu scandal! Fotbaliştii nu au de gând să discute prelungirea înţelegerii, deranjaţi de modul în care clubul i-a tratat în ultimii ani, mai ales că Dinu Gheorghe a evitat să discute cu ei despre acest lucru, conştient că pretenţiile financiare ale celor doi sunt peste puterile Rapidului.

La un calcul simplu rezultă că George Copos va pierde o sumă consistentă după ce Bozovici şi Lazăr vor pleca gratis. Cei doi au avut oferte impresionante, dar Copos a ţinut prea mult la preţ. Bozovici a fost ofertat din Bundesliga, însă omul de afaceri nu a vrut să-i dea drumul pentru 3,5 milioane de euro. Fundaşul a mai fost ofertat şi de Eintracht Frankfurt sau FC Koln, dar sumele nu au depăşit 1 milion de euro.

Nici Costin Lazăr nu a dus lipsă de oferte, Rubin Kazan l-a curtat insistent pe mijlocaş şi era gata să plătească 2 milioane de euro, sumă însă neagreată de Copos. Parma sau Şahtior au mai fost şi alte echipe care s-au mai interesat de căpitanul giuleştenilor.

«Nu cred că e nevoie să dăm test!»

Bozovici face scandal şi crede că "Vamă" nu-l vrea la echipă.

"Eu am tot aşteptat să semnez, am aşteptat să vorbescă cineva şi cu mine, dar de 10 zile nu mă mai caută nimeni de la Rapid. Preşedintele Dinu Gheorghe nu cred că mă place, poate nu joc destul de bine din punctul lui de vedere.  Ultima dată am vorbit cu el înainte de meciul cu Steaua. Mi-a zis că vorbim despre contract după meci, să vadă cum joc. Chiar era nevoie de încă un test?", crede muntenegreanul.

Vladimir Bozovic

Fundaş, 29 de ani

Salariu: 150.000 de euro

A avut ofertă de 3,5 milioane de euro

Costin Lazăr

Mijlocaş, 29 de ani

Salariu: 170.000 de euro

A avut ofertă de 2 milioane de euro

Vezi şi:

Copos: "Este exclus să plece Şumudică"

Copos: "Simt o imensă frustrare în suflet"

George Copos: "Şumudică a scos maximum din acest meci"

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net