Copos şi-a anunţat personal nevasta că face copil cu amanta

Ultima actualizare:

    George Copos şi soţia sa, Cristiana
George Copos şi soţia sa, Cristiana

Iubirea nu are vârstă, iar milionarul George Copos demonstrează, la cei 57 de ani ai săi, că atunci când pasiunea e mare, poate să facă un copil şi în afara căsniciei. Deşi are un mariaj de lungă durată, patronul Rapidului este pe cale să devină proaspăt tătic cu o tânără de doar 31 de ani.

George Copos va avea un copil cu amanta

Soţia lui Copos, despre sarcina amantei: «Întrebaţi persoanele implicate»

George Copos va fi, peste câteva luni, tătic. El are o relaţie extraconjugală, de aproape patru ani, cu o tânără subalternă şi povestea de iubire dintre cei doi se cimentează acum cu apariţia unui copil.

Amanta lui Copos, Elena Stoica, este însărcinată în cinci luni. Vestea că patronul Rapidului, George Copos, va fi din nou tată, însă în afara căsniciei pe care o are de 29 de ani cu soţia sa, Cristiana, nu i-a mirat pe apropiaţii cuplului.

Asta pentru că prietenii celor doi ştiau de mult că relaţiile dintre Cristiana şi George Copos sunt destul de reci şi doar în aparenţă ei mai formează un cuplu solid. Cei doi îşi trăiesc de patru ani viaţa separat, chiar dacă în acte nu sunt divorţaţi.

Ei nu doresc să se despartă ca să nu aibă probleme cu împărţirea averii şi au convenit să trăiască "despărţiţi, dar împreună".

Oamenii din lumea fotbalului cunosc şi ei de foarte mult timp situaţia, unul dintre aceştia dezvăluind faptul că Greorge şi Cristiana au fost la un pas de divorţ în urmă cu aproximativ patru ani: "Atunci a intervenit fiica lor, Alexandra, şi lucrurile s-au mai calmat, în sensul că nu s-a mai ajuns la divorţ".

Aceeaşi sursă ne-a spus şi că şansele ca mariajul să se destrame sunt aproape nule, mai ales că George Copos ar fi fost cel care şi-ar fi anunţat soţia că urmează să aibă un copil cu amanta. Ba mai mult, că nu va ezita să îl şi recunoască.

Contactată ieri de Click!, Cristiana Copos a fost extrem de rezervată. "În familia mea nu există nici un fel de probleme. Problemele sunt în afara familiei şi acestea se rezolvă în afara familiei!", ne-a declarat soţia milionarului.

Surprins când ieşea din blocul amantei

În februarie 2009, fotoreporterii Click! l-au surprins pe patronul Rapidului ieşind de la amanta sa. Domnişoara, Elena Stoica, acum marketing manager, era secretară angajată la Copos şi avea încă de atunci un standard ridicat de trai: apartament de lux şi o limuzină BMW. Atunci, Cristiana Copos a cedat şi nu şi-a mai putut ascunde furia.

simeon stalpnicul png

" Gândiţi-vă în ce situaţie sunt acum...Ce să vă spun? Puneţi-vă în locul meu! Nu vă doresc să treceţi în viaţa dumneavoastră prin asemenea momente! Este mai mult decât pot duce în momentul ăsta", a declarat soţia miliardarului pentru Click!

simeon stalpnicul png

Ulterior, după ce s-a mai calmat, femeia a ţinut să precizeze că nu crede în infidelitatea soţului ei. "George nu s-ar încurca cu o secretară! Soţul meu n-a lipsit nici o noapte de acasă", mărturisea Cristiana Copos, la momentul respectiv.

«Au o căsnicie solidă»

Mihaela Geoană, soţia preşedintelui Senatului, Mircea Geoană, e prietenă bună cu Cristiana Copos.

Astfel că, problemele apărute în cuplul Copos nu îi sunt total străine. Totuşi, Mihaela Geoană este categorică într-o privinţă, anume că familia Copos este departe de a se destrăma.

simeon stalpnicul png

„ Cei doi au o căsnicie solidă! Alarme false au mai fost, trăim într-o lume ciudată şi sunt tot felul de bârfe. Eu sper că nici de data aceasta astfel de lucruri să nu le afecteze relaţia. Ei sunt împreună, în ciuda vorbelor răuvoitoare din jur, locuiesc în aceeaşi casă, îşi fac vacanţele împreună, weekendurile şi le petrec împreună, aşa că, probabil, vor trece şi acum peste astfel de ştiri", ne-a declarat Mihaela Geoană.

Împart o avere de peste 200 de milioane de euro

Conform topului "Forbes 500 Miliardari" din 2009, George Copos deţine o avere de peste 200 de milioane de euro. Patronul clubului Rapid are afaceri în industrie, turism, imobiliare şi industria alimentară.

Copos a pornit în afaceri împreună cu soţia sa, în 1990, cu o cofetărie, business care a ajuns acum la o reţea de 15 magazine proprii. Omul de afaceri mai controlează şapte hoteluri în ţară şi o fabrică de motoare la Piteşti, Ana Imep, având în jur de 2.500 de angajaţi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
seva mesteacan
profit record banci jpg
Grasime abdominala_shutterstock 1015212598 jpg
alexandru moruzi (2) jpg
pounds 2391239 1280 jpg
bf17828c1172fb1a0ab3c6f43bf0015c jpg
cos de cumparaturi  jpeg
fugar jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net