Copos, fericit că Rapid a ajuns pe podium

Ultima actualizare:

    Copos apreciază strategia de întinerire a lotului
Copos apreciază strategia de întinerire a lotului

Finanţatorul formaţiei Rapid, George Copos, a declarat, marţi, că este mulţumit de ultimele evoluţii ale echipei, care au dus gruparea giuleşteană pe locul 3 al Ligii I, şi apreciază strategia de întinerire a lotului cu fotbalişti din pepiniera proprie.

"Rapidul a ajuns pe podium, poziţie care reflectă foarte bine valoarea lotului actual. Exprimându-mi satisfacţia pentru acest rezultat, vreau să felicit întregul staff tehnic, începând cu Hizo şi Rada, şi să le doresc să aibă în continuare cât mai multe meciuri cu astfel de rezultate", a spus George Copos pe blogul său.

Finanţatorul grupării de sub Podul Grant nu a scăpat ocazia de a ataca încă o dată managementul defectuos din perioada în care Peseiro era antrenorul Rapidului: "Unde sunt acum Pardo, Paulista, Cesar, Vella, Djalovic, Adefemi? Sunt departe, ducând cu ei şi investiţia rapidistă de care clubul n-a apucat să se mai bucure şi nici nu se va mai bucura vreodată. La fel s-a întâmplat şi cu antrenorul Peseiro, care, cu un salariu anual de aproape 2 milioane de euro brut, s-a aflat în fruntea galeriei de vedete costisitoare şi inutile aduse la Rapid şi care, în schimbul salariului său, s-a străduit cu tot profesionalismul să asigure 'ascensiunea' echipei".

În viziunea lui Copos, fostul preşedinte executiv al Rapidului, Constantin Zotta, şi Jose Peseiro sunt principalii vinovaţi pentru criza în care s-a aflat echipa: "Peseiro s-a mai străduit - tot cu profesionalism - ca, alături de Zotta şi de cei câţiva membri despre care am tot vorbit din conducerea din 2008 a clubului, să nenorocească Rapidul din punct de vedere financiar, profitând de buna-credinţă a domnului Fathi Taher".

image
image
image
image
image
image
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net