Copos: "Am investit 35 de milioane de euro la Rapid. Ajunge!"

Citeste tot despre: 

Patronul rapidist George Copos a notat, pe blog-ul s-au personal că a investit prea mulţi bani în Rapid şi că a venit momentul să se oprească şi să lase clubul să se descurce singur.

"De la preluarea clubului am investit în el peste 35 de milioane de Euro. Singurul lucru pe care l-am dobândit în schimbul acestei sume este Imaginea. Precizez că aceasta a fost, uneori, pozitivă, de regulă când echipa câştiga, şi alteori, negativă, pentru că, din păcate, nu poţi să câştigi mereu, deşi eşti dator să încerci. În ultima perioadă, pe fondul crizei economice, nu am mai putut să aduc bani „De acasă” pentru susţinerea echipei, aşa că am fost obligat să obţin credite bancare în acest scop. În prezent, nici acest canal nu mai poate fi folosit.De la preluarea clubului de către noi se împlinesc 18 ani. Ca atare, clubul devine major şi poate să îşi poarte singur de grijă", a precizat Copos.

Omul de afaceri doreşte ca echipa giuleşteană sp ajungă să se autofinanţeze, aşa cum fac şi cluburile de succes din Europa: "Nu pot să sleiesc companiile mele, care fac eforturi mari pentru a-şi menţine şi plăti cei peste 2.000 de angajaţi, pentru a pompa la nesfârşit în Rapid. Clubul este constituit ca societate comercială, are buget de venituri şi cheltuieli, pe care trebuie să îl respecte. În Europa există cluburi ce reprezintă modele de succes , care pot fi copiate".

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1