Copilul trăieşte, mama a murit de porcină

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

A venit pe lume înainte de termen, dar e sănătos, deşi, în timp ce se afla în pântecele mămicii, aceasta s-a îmbolnăvit de gripă porcină. Nu o va cunoaşte însă niciodată pe cea care i-a dat viaţă, pentru că virusul ucigaş i-a despărţit pentru totdeauna.

Ana Valeria Varadi, de 30 de ani, din Huedin, s-a stins, luni, la Spitalul Judeţean din Cluj, după ce, gravidă fiind în luna a opta, a fost plimbată prin mai multe clinici din cauză că avea probleme cu sarcina.

La un moment dat, tânăra a început să aibă simptome de gripă, fapt pentru care medi­­cii au decis să-i facă urgent cezariană.

"Oxigenarea era proastă pentru copil, aşa că s-a făcut cezariană. Copilul se simte bine", a declarat dr. Florin Stamatian.

Anei îi era tot mai rău. Medicii au transferat-o la Infecţioase, unde i s-a pus diagnosticul de gripă porcină.

În final, a ajuns la Spitalul Judeţean, unde a murit luni. "Nu avea gripă când a plecat la spital. Vrem să se facă lumină", ne-a spus Mioara Ciubotaru, soacra Anei. 

Traficanţii de vaccin erau organizaţi într-o adevărată reţea pică unul, vine altul

Vânzătorul de vaccin anti-porcină nu era nicidecum capul escrocheriei. Era doar un simplu cărăuş. Afacerea merge ca pe roate chiar dacă Poliţia a intrat pe fir şi l-a prins în flagrant pe severineanul Cristian Sârbu.

Cristian Sârbu, de 29 de ani, din Turnu Severin a fost prins de către poliţiştiîn timp ce vindea trei doze de vaccin

Timp de trei zile, reporterul Click! a corespondat prin e-mail cu vânzătorul vaccinului anti-porcină. Încă de la primul mesaj prin care mi-am arătat interesul pentru două doze de Cantgrip, răspunsurile curgeau de la cel care s-a recomandat drept Dr. Popescu Cristian.

     Mai citeşte:            Vânzătorul de vaccin antiporcină, patron de sex-shop            Trafic pe net cu vaccin antiporcină inexistent            50 de întrebări şi răspunsuri despre gripa porcină            Chinezii te vindecă de gripa porcină în trei zile

Iniţial stabilisem să intru în posesia dozelor de vaccin într-o farmacie din Ploieşti, ulterior planurile s-au schimbat, urmând ca un colaborator de-al Dr. Popescu să vină în zona Dristor.

Odată ajunsă la locaţia stabilită, l-am contactat din nou pe colaboratorul care nu a vrut să îşi dea numele, dar care mi-a spus că întârzie 5 minute.

După un sfert de oră acesta nu a mai putut fi contactat. El fusese prins de către poliţişti. Deşi omul de legătură a căzut în plasa forţelor de ordine, reţeaua de distribuitori a vaccinului împotriva A/H1N1 continuă să funcţioneze.

Fiolele erau etichetate cu numele vaccinului antiporcină, însă,  specialiştii sunt de părere  că acestea conţin ser fiziologic

Vânzătorul care se dă drept medic m-a contactat a doua zi după ce distribuitorul a fost prins, spunând că acesta a avut probleme. Ba mai mult, medicul a recunoscut că vaccinul este interzis, însă îşi căuta clienţi în continuare.

image

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
bani  foto   Shutterstock jpg
Masina de spalat rufe jpg
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net