Copilul musculos român are un rival de temut

Ultima actualizare:

Şi când iese la se joacă se antrenează. Nu vrea şi nu poate sta locului. Se caţără pe garduri, pe bare şi, deseori, este apostrofat de părinţii amicilor lui.

Aceştia au început să aibă mari emoţii când copiii lor se văd cu Iulian pentru că musculosul îi provoacă la adevărate sporturi extreme.

Giuliano, cel mai mare dintre cei patru copii ai familiei Stroe, spune că succesul nu l-a schimbat şi că încă îi place să facă lucrurile obişnuite pe care le fac copiii, cum ar fi să deseneze, să se joace în parc sau să se uite la desene animate.

Totuşi, băieţelul recunoaşte că îi place foarte tare să fie aplaudat. "Rivalul" lui Giuliano este Liam Hoekstra, din Michigan - Statele Unite.

La vârsta de trei ani, el are o masă musculară care reprezinta 40 la sută din masa corporală şi are un metabolism foarte rapid, pentru care este nevoie să mănânce de cel puţin şase ori zilnic. Când părinţii l-au dus la doctor, Liam a primit diagnosticul de "hipertropie musculara".

E vorba de o boală extrem de rară. La cele 13,5 kilograme, micuţul mută fara probleme canapeaua, dar şi dulapurile din sufrageria părinţilor.

VIDEO 1 cu Giuliano Stroe

VIDEO 2 cu Giuliano Stroe

VIDEO cu Liam Hoekstra, rivalul lui Giuliano

image
image
image
image
image
image
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net