Copil torturat de părinţi: «Tata mă bate zi de zi cu biciuşca iar mama râde»

Ultima actualizare:

Este doar un copil însă întreaga copilărie i-a fost un chin greu de imaginat iar casa în care ar fi trebuit să fie iubit şi îngrijit nu i-a fost altceva decât un adevărat lagăr de concentrare, cel puţin aşa reiese din cele relatate de băiat.

 Citeşte şi:    Şocant: Un bebeluş bătut cu bestialitate chiar de bonă!    Nu ne trimiteţi acasă. Tata ne violează!    Violată de frate, tată şi unchi    Un tată a fost arestat după ce şi-a violat fiica de numai 14 ani    A încercat să se spânzure în puşcărie după ce şi-a violat fiicele

Are 14 ani şi de când se ştie nu a pus niciodată mâna pe o jucărie, nu ştie ce e jocul dar a auzit că e ceva frumos.

Îi vom spune Cristinel. Povestea lui începe în anul 1996, când a avut nenorocul să se nască într-o familie din localitatea Roma, familie ce i-a oferit de-a lungul timpului o viaţă parcă ruptă din filmele de groază.

image

Cristinel a ajuns vineri la Centrul de Primire a Minorului în Regim de Urgenţă. A fost găsit hoinărind pe străzile din Botoşani de către doi agenţi ai poliţiei comunitare.

Plângea iar mâinile îi erau pline de sânge.

Explicaţia băiatului i-a şocat pe poliţiştii comunitari: "M-a bătut tata cu biciuşca de la cai şi mi-a spus că mă omoară când vine seara acasă".

"Nu ştiu ce s-a întâmplat cu primul meu tată. El e tatăl de-al doilea. Mă bate zi de zi, de când mă ştiu iar mama râde şi s-a învăţat şi ea de la dânsul să mă bată", spune băiatul despre cum decurge o zi din viaţa lui.

Citeşte restul articolului şi vezi mai multe poze în Adevărul.ro

image
image
image
image
image
image
contor curent jpg
Ultimele bătălii ale lui Mihai Viteazul jpeg
elvira godeanu vila jpg
levi strauss captura video jpg
respiratia jpg
Alimente nocive pentru ficat FOTO Shutterstock jpg
rsz delta dunarii jpg
vize jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net