Copiii - singuri acasă. Mama - giugiuleală cu amantul

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Cinci frăţiori cu vârste cuprinse între 11 luni şi şapte ani, din oraşul Ocnele Mari, judeţul Vâlcea, au fost abandonaţi de propria mamă. Femeia i-a lăsat timp de două zile să moară de foame şi de frig în casă, fiindcă i se aprinseseră călcâiele după un bărbat din altă localitate.

Mădălina Mustăţea (24 de ani), căsătorită şi mamă a cinci copii, i-a lăsat pe micuţi de izbelişte, la începutul săptămânii.

Mai mulţi vecini au anunţat marţi seara asistentul social de la primărie să meargă la locuinţa copiilor pentru că aceştia mor de frig şi foame.

În casa din cartierul Slătioarele, copiii cresc în condiţii mizere (foto:Dorel Ţîrcomnicu)

simeon stalpnicul png

„Am sunat la poliţie şi doi agenţi au mers cu mine la copii. Erau singuri de două zile. În casă era foarte frig, iar bebeluşul de 11 luni era doar într-un pampers, cu picioarele goale şi pe cap nu avea nimic. Copiii erau nemâncaţi", povesteşte Maria Simionescu, asistent social.

După ce angajata primăriei l-a îmbrăcat pe bebeluş, poliţiştii au aprins focul în sobă şi au plecat în căutarea mamei celor cinci copii. Au găsit-o la amant, la Mihăeşti.

Maria Simionescu, asistent social:

“Fetiţa de şapte ani îl hrănise pe bebeluş cu apă la biberon”

Protecţia Copilul Vâlcea a vrut să îi ia pe micuţi, dar aşa-zisa mamă s-a opus.

„Mama copiilor nu a fost de acord să îi dea în plasament, motiv pentru care am făcut sesizare în instanţă, urmând să îi preluăm pe micuţi cu ordonanţă prezidenţială", a declarat Roxana Radu, directorul adjunct de la Protecţia Copilului.

Mama copiilor negă acuzaţiile. „Eu am fost la tăiat de coceni pentru că nu ne ajung banii. M-am întors acasă luni seara, le-am dat mâncare şi am făcut căldură în casă. Nu am fost la amant", zice Mădălina Mustăţea.

image
image
image
image
image
image
targ paste 2024 orase romania 896983 jpg
castelul pustnicului captura video jpg
avion pixabay jpg
vant puternic Inquam Photos jpg
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net