Contrabandă sub «umbrela» Poliţiei?

Ultima actualizare:

Surse din interiorul anchetei declanşate în dosarul ţigărilor de contrabandă din Republica Moldova spun că adjunctul Polţie Bacău, Ionel Mirica, şi şeful Poliţiei din Târgu Ocna, Lucian Nastasiu, sunt suspectaţi că ar fi protectorii acestei afacerii.

În luna aprilie,Victor Bodea, om de afaceri din Târgu Ocna, acuzat de procurori că este unul dintre capii reţelei de traficanţi de ţigări, s-a lăudat în mai multe rânduri cu relaţia sa de prietenie cu adjunctul Ionel Mirica.

"Bodea a fost prins în trafic de un echipaj al Poliţiei Rutiere şi avea maşina ticsită cu ţigări netimbrate. Nu a reuşit să o dea la pace cu poliţiştii şi atunci a afirmat că este în relaţii foarte bune cu adjunctul Mirica. Echipajul nu s-a lăsat intimidat. I-a confiscat marfa şi l-a amendat pentru trafic de ţigări", au povestit surse din rândul poliţiştilor.

Aceleaşi surse susţin că nu e pentru prima oară când adjunctul Poliţiei Bacău e văzut în compania lui Bodea. Mascaţi din Brigada de Combatere a Crimei Organizate şi Antidrog (BCCOA) Bacău au descins marţi la vila şi garajul lui Victor Bodea din Târgu Ocna, şi au ridicat sute de cartuşe de ţigări de contrabandă, iar bărbatul e în arest.

Benone Marian Matei, comisar şef al BCCOA Bacău, nu a negat că există posibilitatea ca descinderile de marţi să fie doar un prim pas al unei ample anchete, în care să apară şi numele unor poliţişti.

Ionel Mirica recunoaşte că îl ştie pe Victor Bodea, însă între ei este doar o "relaţie de serviciu" şi nimic altceva. Şi Lucian Nastasiu, şeful Poliţiei din Târgu Ocna, neagă că ar fi implicat în contrabanda cu ţigări. "Nu am protejat şi nu protejez pe nimeni", a declarat Nastasiu.

image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net