Constanţa: Vrăjitoarele cred că Spania va ieşi campioană

Citeste tot despre: 

Spania va fi campioana europeană en-titre la Campionatul Mondial din Africa de Sud, spun vrăjitoarele.

Vrăjitoare, clarvăzătoare, deţinătoare ale puterii Magiei Albe, toate sunt convinse că Spania va reuşi mâine seară să învingă echipa rivală şi să urce pe podium la Campionatul Mondial de Fotbal din Africa de Sud.

Ele sunt sigure că spaniolii vor avea un joc excepţional, mai ales după evoluţiile de la Real Madrid şi FC Barcelona.

Olanda va pierde

Clarvăzătoarea Lisabona spune că golgheterul Spaniei la turneul final din Africa de Sud, David Villa şi Fernando Torres se vor evidenţia cel mai mult în meci.

„Vor juca excepţional, iar Olanda nu va mai avea nicio şansă în faţa lor", a declarat specialista în cărţi de tarot. Ea a mai spus că la acest meci s-au făcut pariuri foarte mari pe favorita iberică şi că suporterii se vor lua la bătaie pe stadion.

Şi vrăjitoarea Margareta spune că Spania va ieşi campioană. „Dacă i-a bătut pe nemţi, asta înseamnă că sunt foarte buni şi este clar că Olanda o să ia bătaie. Eu cred că o să câştige Spania", a declarat ea.

De aceeaşi părere este şi Mihaela, o altă practicantă a magiei albe.

„Spania are un joc bun. Acest lucru l-au demonstrat şi la meciul cu Germania. Olandezii vor încerca să pluseze în apărare şi vor avea câteva zvâcniri pe contra-atac, dar nu va fi suficient pentru ei", a mai spus clarvăzătoarea.


Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1