Constanţa: Dezvăluirile fetelor care au părăsit Diva Models

Ultima actualizare:

    Camelia, una dintre fetele care au pozat pentru Diva Models
Camelia, una dintre fetele care au pozat pentru Diva Models

Tinerele îşi amintesc că erau supuse unei presiuni continue din partea şefilor din agenţie, iar una dintre modele chiar a fost violată. Zeci de modele din Constanţa au trecut prin agenţia ce era un paravan pentru prostituţie de lux. Pentru unele a rămas doar o amintire neplăcută, iar pentru altele s-a transformat într-un coşmar.

Tinerele îşi amintesc că erau supuse unei presiuni continue din partea şefilor din agenţie, iar una dintre modele chiar a fost violată, scrie Adevărul de Seară Constanţa.

Zeci de modele din Constanţa au trecut prin agenţia ce era un paravan pentru prostituţie de lux. Pentru unele a rămas doar o amintire neplăcută, iar pentru altele s-a transformat într-un coşmar.

Este şi cazul unei tinere, care doreşte să îşi păstreze anonimatul şi pe care o vom numi în continuare Aura. A mers la „Diva Models“ în urmă cu 5 - 6 ani. Avea numai 17 ani şi speranţa că va deveni un fotomodel cunoscut.

După numai câteva luni şi-a dat seama că, de fapt, oamenii din agenţie aveau cu totul alte scopuri. Pe lângă prezentări de modă, fetele erau şantajate să presteze şi servicii sexuale unor clienţi de lux.

Citeşte şi:

Deputatul Negoiţă, sex în trei cu Simona şi Daniela

«Au vrut să mă facă târfă în Austria»

Cum a scăpat o orădeancă din bordelul Babylon din Viena și de violul managerului Diva Models

PSD-ista damă de companie s-a prostituat din cauza problemelor financiare

„Prima dată când am mers acolo, Cornel m-a trimis într-o cameră să scriu pe o foaie tot ce îmi doresc. După ce a citit, m-a întrebat cum voi reuşi să îmi împlinesc visurile. Eu i-am spus că voi munci. Atunci, Cornel a spus că, dacă voi fi iubita lui, aş putea obţine mult mai uşor ceea ce îmi doresc. Fetele mă preveniseră că aşa va proceda. Evident, am refuzat! La şedinţele foto mă punea să mă deschei la un nasture la bluză, la pantaloni şi îmi spunea că mă comport ca un copil“, povesteşte Aura.

Aura îşi aminteşte că urma să plecare la Milano, iar biletul de călătorie se lua numai din patul lui Costan.

„Mi s-a spus clar că, dacă mă culc cu el, voi merge la Milano. Îmi amintesc faptul că prima pe listele de deplasări era mereu Camelia, care era şi imaginea firmei. În cele câteva luni cât am stat acolo am reuşit să îmi dau seama că de fapt Cornel făcea doar ce-i spunea unul Mirea, de la agenţia Spice Models. Am înţeles că ar avea o legătură şi cu Nicu Gheară“, mai spune Aura.

O altă fată care a trecut prin experienţa numită Diva Models este o altă tânără, pe care o vom numi Jobena.

„Eu nu am fost folosită cu nimic acolo. Când am văzut despre ce e vorba, am renunţat. Managerul unui actor... să nu dăm nume, pe care l-am întâlnit la Bucureşti, când eram plecată cu agenţia, m-a plăcut foarte mult şi a vrut să mă trimită la un curs de modele la Monaco. Domnul de la Diva mi-a spus că, dacă vreau să plec, trebuie să trec mai întâi pe la dânsul... A fost o propunere indecentă“, spune Jobena.

Sandra este un alt model care a trebuit să facă faţă propunerilor indecente şi atingerilor libidinoase ale unor persoane sus-puse în urbea de la malul mării. Fata povesteşte că a participat la mai multe cncursuri: Miss Plaja, Cea mai bronzată fată, etc.

„Deşi locuiam în Constanţa, nu am fost lăsată afară. Am aflat că înainte de premiere, Charbel Maroun obişnuia să ne sune în cameră şi, dacă vroiam să câştigăm, trebuia să cedăm avansurilor. Eu am fugit cât am putut, dar, l-a un moment dat, m-a găsit pe hol. M-a băgat la el în cameră şi m-a întrebat dacă vreau premiul. Am început să tremur şi să plâng. I-am spus că sunt virgină şi m-a întrebat pe şleau dacă ştiu să fac sex oral. Când a văzut că tremur şi plâng, m-a lăsat să plec“, povesteşte Sandra.

Fata îşi aminteşte că nu la fel de nocorocoasă a fost o colegă a sa, Lavinia, care în anul 2005 a fost violată la Hotel Ambasador din Bucureşti.

Vezi şi:

Robert Negoiţă, devoratorul de curve de lux

Superofertă pentru Robert Negoiţă: «Acum e un pic pe ciclu! Dar un oral duce, nu-i problemă!»

Membră PSD - damă de companie: «Sexul cu Bănicioiu s-a întâmplat pur şi simplu»

Fraţii Negoiţă şi Adrian Enache, clienţi de lux ai unei reţele de prostituţie

Scandalul sexual cu Enache şi fraţii Negoiţă: Bănicioiu: «Îi dau în judecată pe toţi cei care mă acuză»

Adrian Enache vrea să emigreze. Află de ce!

Atât Aura, cât şi Sandra spun că nume precum Charbel Maroun, consulul onorific al Libanului la Constanţa, Florin Munteanu - directorul Radio Sky, Mihai Daraban - preşedintele Camerei de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa erau prezenţi la prezentările de modă.

„Unii rămâneau după prezentări. Florin Munteanu flirta şi ne săruta pe mâini, iar Charbel chiar făcea avansuri pe faţă. Despre Daraban, nu ştiu ce să spun“, spune Aura.

Despre cum erau folosite fetele, povesteşte Sandra.

„Mirea, de la Spice Models, ne ducea la «Mărul de Aur», restaurantul lui Charbel. Acolo erau invitaţi tot felul de directori de companii şi de bănci, care stăteau la o masă, iar fetele la altă masă şi îşi alegeau câte o fată, apoi se mergea la Hotelul Ambasador din Bucureşti. Eu am fost aleasă de nişte greci şi m-au dus la un restaurant grecesc. Am mâncat şi când le-am spus că sunt minoră, m-au lăsat să plec“, rememorează Sandra.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
rosii tomate istock jpg
Batrana pensionara bani pensie FOTO Shutterstock jpg
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (7) jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net