Confidențe erotice. Codul secret al fanteziilor sexuale

CLIIMA20121221_0031_1.jpg

O partidă de sex cu un necunoscut reprezintă una dintre fanteziile femeilor

Când vine vorba despre fantezii sexuale, mintea femeilor zburdă tot așa departe ca și cea a bărbaților. Prin intermediul imaginației, subconștientul îți transmite anumite mesaje. Află care sunt aceste mesaje secrete!

Sex în natură
Un act sexual în mijlocul naturii este o fantezie frecventă în imaginația feminină.

Unele femei visează să se dezlănțuie pe plajă, altele în pădure, printre copaci și muschi, sau într-o poiană.

Este o dorință care răspunde unei nevoi de libertate, de senzualitate sau care amintește de un moment plăcut, de exemplu o vacanță reușită.

Sex cu un necunoscut
Să îți închipui că-i cedezi unui bărbat pe care abia l-ai întâlnit înseamnă că vrei să depășești orice bariere și să te abandonezi plăcerii fără să te simți vinovată.

Aceasta este explicația care se ascunde în spatele fanteziei unei partide de sex cu un tip misterios și atrăgător.

Sex într-un loc public
Sexul într-un local, o cabină de probă dintr-un magazin sau în mașina parcată într-o zonă aglomerată este o fantezie banală a femeilor.

Teama că ar putea fi surprinse în acțiune mărește excitația sexuală.

Astfel, se încearcă și captarea privirii celorlalți, poate din cauza faptului că în copilărie nu li s-a acordat suficient de multă atenție.

Sex cu doi bărbați
Orice femeie își dorește să fie în centrul atenției, iar asta este valabil și pe plan sexual. De aici vine și dorința unei partide cu doi bărbați în același timp, care să-i stea numai ei la dispoziție.

Această fantezie feminină poate trăda, însă, și o problemă în interiorul cuplului, o lipsă de comunicare și de intimitate între cei doi parteneri. Astfel, cel de-al treilea participant la actul sexual are rolul de mediator între ei.

Sex cu o femeie
Oare o femeie care visează să facă sex cu altă femeie are înclinații homosexuale? Nu este obligatoriu.

Această fantezie poate să denote simplul fapt că se simte bine în compania cuiva de același sex și că simte o nevoie acută de blândețe, senzualitate, complicitate...

Sex cu o vedetă
Brad Pitt, Ryan Reynolds sau Matthew McConaughey figurează pe lista celor mai sexy bărbați din lume.

Frumoși, cu mult șarm și, nu în ultimul rând, celebri, aceștia se regăsesc în fanteziile multor femei, care visează la o noapte fierbinte în compania lor.

Dorința de a face amor cu o vedetă de cinema nu este declanșată doar de faptul că aceasta arată incredibil de bine. Scenele fierbinți din filmele în care au jucat incită imaginația.

Sex cu un bărbat în uniformă
Halatul de medic sau uniforma de polițist pot avea un potențial erotic nebănuit.

Aceste ținute obligatorii evocă în mintea femeilor puterea, autoritatea, dominația, care nasc dorința sexuală.Află cum poți să-ţi îmbunătățești relația de cuplu din punct de vedere sexual şi nu numai pe confidenteleuneifete.ro.


Cartea scrisă de
Claudia Voicu, "Confidenţele unei fete de oraş", se găseşte în
Librăriile Cărtureşti şi Humanitas, şi online pe www.elefant.ro şi
www.edituraparalela45.ro.

loading...
Loading...