Confesiunile unui gigolo român în Spania

Ultima actualizare:

După cinci ani de muncă pe 800 sau 1.000 de euro, un român a învăţat să facă bani tocmai când Spania a intrat în criză. „De când mă ştiu, am fost plăcut de femei, dar în Spania am constatat că pot face bani dacă sunt o companie plăcută pentru doamnele de aici”, spune Aurel S. (29 de ani), originar din Sibiu.

Bărbatul a venit în Spania în urmă cu cinci ani şi lucrează ca barman. În România a fost trei ani frigotehnist.

„De la clienţii pensionari ai barului am învăţat să curtez doamnele spaniole. Prima aventură, din care am scos o sumă bună de bani, mi-a aranjat-o un client care avea o nepoată de 30 de ani, timidă şi îndrăgostită de un argentinian care o ignora“, povesteşte Aurel.

Lipsa de discreţie a doamnelor, o reclamă avantajoasă

Românul devenit gigolo de ocazie nu a crezut că povestea se va repeta. Însă, în curând, a început să primească invitaţii de la spaniole, pentru a merge cu ele la petreceri sau pentru a le ţine companie. “M-am trezit cu o liotă de curtezane care vroiau ba la dans, ba la petreceri particulare, că începusem să-mi fac griji pentru explicaţia pe care va trebui s-o dau soţiei, când va afla de ce închid barul cu două ore mai devreme şi ajung acasă la răsăritul soarelui”, povesteşte Aurel.

În următoarele luni, povestea celor 40 de euro a devenit istorie, iar doamnele au început să îi ofere între 200 și 600 de euro pe noapte. “Cei mai mulţi bani primiți, 600 de euro, m-au făcut să-mi fie ruşine de mine. Am fost invitat la o italiancă, fostă profesoară, care nu a dorit decât o companie plăcută şi să bem împreună un pahar de vin.

Fireşte că am dorit să fiu şi un amant bun, dar doamna mi-a explicat elegant că semăn mult cu fiul ei, care ar fi împlinit vârsta mea dacă un ar fi murit într-un accident de motocicletă”, povesteşte românul. Amantul de ocazie a plecat jenat. Pentru prestaţie, doamna îi strecurase în buzunarul sacoului său un plic cu 600 de euro. “Am rămas amicul profesoarei italience, îi duc flori şi o vizitez de câte ori am ocazia”, adaugă Aurel.

Citeşte toată povestea lui Aurel pe adevarul.es.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
marcel ciolacu si gabriela firea. foto mediafax
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net