Confesiunea criminalului sadic din Cernavodă: «Bogdan mi-a zis că se omoară»

Ultima actualizare:

Deli-Iorga este prietenul din copilărie al lui Bogdan Mitu. După ore întregi de anchetă tânărul a sfârșit prin a recunoaște tot: el i-a ucis pe soții Garoafă în aceeași zi în care Mitu își asasina soția, scrie redacţia din Constanţa a ziarului Adevărul de Seară.

”Mi-a spus că se omoară”

Telefonul mobil a făcut parte din prietenia care îi lega pe cei doi tineri, a susținut ucigașul. ”Am vorbit cu Bogdan luni dimineaţa, pe la ora 8. S-a plâns că e bolnav şi că soţia sa vrea să-l părăsească. Zicea că dacă Gabriela face asta, el se omoară. Mi-a zis că vine în Cernavodă să îşi repare maşina”, le-a povestit Giani polițiștilor.

Jurnaliştii, atacaţi de vecinii familiei ucise la Cernavodă

Giani Deli-Iorga, cel mai bun prieten al lui Bogdan Mitu, a recunoscut că i-a ucis pe soţii Garoafă

Cernavodă: Mama tinerei ucise de soţ a fost găsită moartă în şifonier

Crimă pasională la Cernavodă: s-a înecat cu ea în braţe, în Dunăre. Un copil a văzut scena

Luni, în jurul orei 11.00, după ce a băut, Deli-Iorga s-a dus pe strada Călărași ca să discute cu părinții Gabrielei Mitu. ”Voiam să îi conving să vorbească cu Gabi să nu îl lase, mai ales după câte a făcut el pentru ea”, a mai afirmat el.

Petru Garoafă era însă băut și a pus mâna pe cuțit. Criminalul susține că a reacționat la rândul său și că odată ce l-a ucis pe bătrân și-a dat seama că nu o poate lăsa pe Elena în viață.

S-a întors la locul crimei

Criminalul a relatat că a fugit speriat din casă abandonând victimele unde le ucisese. A aruncat cuțitele într-un tomberon de lângă Școala Generală numărul 2 apoi a ajuns acasă și a continuat să bea.

”Ştiam că trebuie să vină Bogdan şi mi-am dat seama că trebuie să îi ascund”, le-a mai relatat el anchetatorilor. Ca urmare a revenit în casa ororilor, a înghesuit-o pe femeie în șifonier, a târât cadavrul lui Petre Garoafă sub un pat și s-a întors acasă.

Și-a pus hainele murdare de sânge la spălat și a așteptat venirea prietenului. În loc de asta a primit telefonul fratelui său care îl anunța că Bogdan și-a omorât soția iar apoi s-a lăsat să alunece în apă cu ea în brațe. ”Îmi pare rău că i-am omorât. Băusem şi m-am enervat că voiau să îl despartă de soţia lui. Regret nespus”, a mai adăugat el.

Deli-Iorga le-a arătat ieri seară polițiștilor cum a comis crima și unde a ascuns probele. El a petrecut noaptea în arestul Poliției Județului Constanța și urmează să fie dus în fața judecătorilor cu propunerea de arestare preventivă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Louis fotografie aniversară la 6 ani jpg
image
image
image
image
image
image
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
Soldat ucrainean cu telefonul în mână FOTO Profimedia
buletin carte de identitate foto mai
image png
anul fara vara jpg
the landlord opened the door with a pending key home selling ideas home mortgage free photo jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net