Conducea ambulanţa cu 0,4 % alcoolemie

Ultima actualizare:

Gheoghe Mihai, de 53 de ani, lucrează la SJA Olt de aproximativ 30 de ani, iar conducerea susţine că a fost un angajat care a făcut multe probleme şi că are o mână paralizată.

„Unii colegi spun că bea în timpul programului, asistentele se tem să lucreze cu el pentru că are şi mâna dreaptă paralizată. Are avizele neuorologice şi psihologice corecte şi aveam de gând ca după Sărbători să solicit o comisie care să îl verifice", a spus dr. Adrian Popa, managerul SJA Olt.

Şoferul nu a mai venit la serviciu de sâmbătă noaptea, când a depus cheile la panou şi a plecat acasă. „Nişte prieteni au transmis că este în concediu medical. Am aflat că în ambulanţă mirosea a vin. Dacă toate acestea se confirmă, consiliul de administraţie va hotărî desfacerea contractului de muncă", a spus Popa.

Contactat telefonic, Gheorghe Mihai a negat incidentul. „Nu este adevărat. M-au pârât unii oameni. Până ce poliţia nu confirmă treaba asta, eu spun că nu e adevărat", a spus şoferul. Poliţia a confirmat că bărbatului i s-a ridicat carnetul pentru că a fost prins cu o alcoolemie de 0,40 la mie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
baza mihail kogalniceanu 02 foto Facebook Baza 57 Aeriana Mihail Kogalniceanu jpg
image
image
image
image
image
image
Prințul William în noiembrie 2023  foto   GettyImages jpg
eruptie vulcan jpg
bataie bici campanie sibiu jpg
image png
scoala fara elevi jpg
vant puternic Inquam Photos jpg
Mount erebus hg jpg
p 22 Barcelona WC jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net