Condescu de la Pandurii vrea o nouă Federaţie

Ultima actualizare:

"Duminică vom avea o întâlnire cu cei 7.500 de abonaţi şi acţionari ai echipei Pandurii, iar luni vom convoca reprezentanţii tuturor echipelor care activează în ramura mineritului şi vom cere înfiinţarea unei noi structuri fotbalistice. Marţi vom retrage formaţiile doritoare din eşaloanele în care activează şi pot să spun că putem face acest lucru, pentru că legea sportului nu prevede că trebuie să existe doar o singură structură gen FRF. Miercuri vom depune dosarul la Tribunalul Bucureşti, apoi ne vom adresa FIFA şi UEFA şi vom cere legalizarea şi afilierea acestei noi federaţii", a spus Condescu, după ce Pandurii Tg. Jiu nu a fost programată în etapa a 8-a a Ligii I, din cauza datoriei de 1 milion de euro pe care o are faţă de clubul Dinamo, în urma cazului Ilie Iordache.

Oficialul gorjenilor a explicat apoi ce l-a făcut să recurgă la această măsură, precizând că FRF şi LPF funcţionează în afara legii şi de aceea vrea să înfiinţeze un nou campionat: "Până la afilierea la FIFA şi UEFA vom şi ajuta financiar echipele care vin alături de noi. Decât să dăm acel milion de euro lui Dinamo, mai bine finanţăm campionatul. Nu va fi numai o competiţie a echipelor din minerit, poate să vină orice formaţie. FRF şi LPF sunt în afara legii, pentru că noile statute nu au fost aprobate. Ei funcţionează după cele din 2008, deci deciziile luate de comisii nu au nicio valoare. Am luat de bune aceste decizii şi ne-am adresat la TAS, dar nu s-a ţinut cont de asta. E criză şi unii cred că o să ne fure un milion de euro, dar nu va fi aşa".

Marin Condescu a menţionat însă că există un lucru care l-ar putea face să se răzgândească în demersurile sale: "FRF şi LPF nu funcţionează în legalitate, dar dacă aceste comisii din cadrul LPF vor fi desfiinţate până la aprobarea noului statut de către tribunal aş putea să mă întorc din drum. Din câte ştiu eu, noul statut va fi judecat la tribunal la data de 2 noiembrie".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
marcel ciolacu si gabriela firea. foto mediafax
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net