Conceicao: "Am pierdut două puncte, după aspectul jocului meritam victoria"

Ultima actualizare:

"Am pierdut două puncte, după aspectul jocului am fi meritat victoria. Timişoara s-a apărat aglomerat şi a fost foarte greu să marcăm, dar cu toate acestea am avut câteva ocazii importante. Am rămas şi în 10 oameni, iar misiunea noastră a fost mult îngreunată. Defensiva noastră a funcţionat bine, având în vedere că Timişoara a avut doar două ocazii de gol", a spus Conceicao.

Tehnicianul portughez a ţinut să menţioneze că atacantul Lacina Traore, eliminat în minutul 71, nu trebuie scos vinovat pentru rezultatul final: "Nu putem să dăm vina pe Traore pentru acest rezultat, el a jucat 90 de minute cu Rapid, 90 la Praga şi este foarte tânăr, nu trebuie învinovăţit. Această săptămână poate fi considerată tristă, am jucat prost în Europa şi asta poate fi o pată pe blazonul nostru. Azi cred că am mai şters puţin din impresia proastă de la Praga".

Antrenorul lui FC Timişoara, Ioan Ovidiu Sabău, a declarat că echipa sa şi-a atins scopul în meciul de la Cluj.

"Sunt fericit pentru rezultat, pentru ambiţia noastră şi pentru ritmul din prima repriză. Am venit aici să nu pierdem, m-a interesat foarte mult acest lucru, iar rezultatul a fost echitabil. Nu suntem obişnuiţi să jucăm în ritmul acesta miercuri-duminică, nu este deloc uşor să joci împotriva CFR-ului, au jucători foarte valoroşi şi pot alinia în orice moment două echipe care să îţi pună probleme. Dacă nu mă înşel, Timişoara a mai făcut doar un egal aici, acesta e al doilea, aşa că trebuie să fim mulţumiţi de scor. Pentru Timişoara, campionatul este cel mai important", a spus Sabău.

Patronul lui FC Timişoara, Marian Iancu, a dat vina pentru ratarea victoriei pe jucătorii introduşi pe parcursul jocului. "Schimbările nu l-au ajutat pe Sabău, el a pregătit foarte bine jocul, a gândit foarte bine în momentul în care adversarul a rămas în 10, dar jucătorii trimişi în teren nu l-au ajutat cu nimic. Vrsic, care trebuie să ne ordoneze pentru atac, nu a participat deloc la joc, nu am simţit omul în plus de când a intrat el, iar Parks nu s-a făcut simţit cu nimic pe teren", a spus Iancu, adăugând că "ar bitrajul a fost echidistant, cu greşeli de ambele părţi, dar nici măcar cei 5 la sută pentru gazde nu i-a dat".

Preşedintele lui CFR Cluj, Iuliu Mureşan, s-a declarat deranjat de afirmaţiile referitoare la arbitri făcute de Marian Iancu înaintea jocului: "Nu pot să le reproşez jucătorilor şi antrenorilor decât că nu am dat un gol. Două echipe puternice, a fost un meci foarte bun, plăcut, de mare luptă. Au fost şi câteva greşeli de arbitraj, cred că Traore nu merita eliminat. Una peste alta, arbitrajul nu a influenţat rezultatul. Oricum, s-a văzut că presiunile puse pe arbitri înaintea partidei au avut efect. O să propun Comitetului Executiv să introducem sancţiuni pentru cei care pun presiune pe arbitri înainte de etapă".

CFR Cluj şi FC Timişoara au remizat duminică, la Cluj, scor 0-0, şi se află pe primele două locuri ale clasamentului Ligii I, cu câte 21 de puncte. Ardelenii au evoluat în inferioritate numerică din minutul 71, când centralul Marius Avram l-a eliminat pe Lacina Traore pentru cumul de cartonaşe.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net