Combate stresul cu sex!

CLIIMA20091016_0103_1.jpg

Sexul ajută la: un somn mai liniştit, reduce problemele de prostată la bărbaţi şi scade durerile de cap.
Citeste tot despre: 

Aţi realizat că nivelul de stres este legat de cât de mult sau de puţin sex faceţi? Atunci când aţi avut o săptămână lungă şi obositoare la muncă, cel mai bun lucru pe care puteţi să-l faceţi ca să vă descărcaţi de energia negativă, este să faceţi sex cu partenerul/a vostru/a,informează www.femalefirst.co.uk.

Doctorul Tayo Irvine Hendri a explicat: "În timp ce stresul poate să-ţi afecteze libidoul, este important să înţelegeţi că sexul este cel mai bun "medicament" natural împotriva stresului".

În Statele Unite, în urma unui studiu realizat pe 50 de femei de vârstă mijlocie s-a descoperit că sexul, sau chiar simpla apropiere afectivă de partener, reduce în mod semnificativ stările negative, stresul şi va genera o atitudine pozitivă în următoarele zile.

Din păcate, nu acelaşi lucru a reieşit şi pentru femeile care-şi provoacă un orgasm fără ajutorul partenerului. Astfel, chiar dacă acesta este satisfăcător, nu reduce nivelul de stres.

"Ştiaţi că dacă aveţi două sau trei orgasme pe săptămână, vă îmbunătăţiţi sănătatea? Un studiu realizat în Marea Britanie, care a analizat relaţiile în care partenerii au peste 3 orgasme pe săptămână şi mortalitatea la bărbaţi, a descoperit că bărbaţii care au orgasme regulate, au un risc mult mai scăzut de accidente vasculare sau infarct", a mai adăugat Tayo.

De asemenea, sexul ajută la: un somn mai liniştit, reduce problemele de prostată la bărbaţi şi scade durerile de cap.

Aşadar, dacă puteţi, nu aveţi nicio scuză să nu vă faceţi de cap la noapte!

Loading...