Coman e noua comoară a lui Copos

Ultima actualizare:

Rapidul lansează talente pe bandă rulantă. După ce l-a vândut pe Ioniţă la Koln pentru 2,5 milioane de euro, acum scoate pe „piaţă" un nou nume, Alexandru Coman.

Puştiul de 18 ani are o poveste aparte. S-a născut lângă Giuleşti, iar arena a fost pentru el a doua casă.

„Tata m-a dus prima oară la fotbal pe când aveam 9 ani. Stăteam în Crăngaşi atunci când eram mic, practic lângă stadion. Mergeam la meciuri, iar primele antrenamente la Rapid le-am făcut tot pe Giuleşti", spune Alex.

Mijlocaşul este bun prieten cu Ioniţă, ale căror drumuri se intersectează spre antrenament. Nici unul nu are maşină şi unori mai pun bani de taxi să ajungă la ProRapid.

„Locuiesc în prezent în zona Big Berceni şi parcurg până la antrenamente o oră şi jumătate. Mai merg şi cu Ioniţă, cu taxiul, la antrenamente", spune mijlocaşul, care are un salariu de 1.000 de euro pe lună. Ioniţă este şi un exemplu pentru el: „Mă bucur pentru el că a semnat cu Köln. Eu încă nu mă gândesc la un transfer, întâi să joc eu meci de meci la Rapid".

E excelent la matematică

 Îi place Şcoala. Alexandru Coman a dat primele probe la Bac. „Chiar dacă nu am timp să mă duc la şcoală din cauza antrenamentelor, fac tot posibilul să învăţ cât mai bine. Matematica este materia mea preferată. La Bac am primit calificativul Experimentat", a dezvăluit jucătorul.

"Semăn cu LamparD!"

„Mi-aş dori ca într-o zi să ajung în Serie A. Jucătorul meu preferat este Ronaldinho, chiar dacă profilul meu de fotbalist seamănă mai mult cu cel al lui Lampard.De la noi îi stimez pe Costin şi Marius. Ştiu că Lazăr trece printr-o perioadă mai slabă, dar eu nu îmi fac păreri despre fotbalişti după un meci sau două", spune tânărul Coman.

 Felicitări de la Dani Coman.

După meciul cu Urziceni, fostul portar al Rapidului, Dani Coman, l-a sunat şi la felicitat pe Alex.

„Mi-a dat câteva şuturi bune la antrenamente. Am încredere în el că va ajunge un bun fotbalist", îl lăudă Dani Coman pe cel care îi poartă numele de familie.

Mai citeşte:

Ioniţă, trei ani şi jumătate la FC Koln

Lui Narcis Răducan îi pare rău că l-a cunoscut pe Copos

Varga şi Bălan, până în vară la Rapid!

Se fac cărţile pentru Bergodi!

Manea:" Poate o să plec de la Rapid"!

image
image
image
image
image
image
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net