Codul Galben pentru ninsori şi viscol a fost prelungit în şase judeţe

Ultima actualizare:

    Utilajele de deszăpezire nu mai fac faţă situaţiei
Utilajele de deszăpezire nu mai fac faţă situaţiei

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a reactualizat, vineri, atenţionarea de Cod Galben pentru ninsori şi viscol, restrângând aria zonelor afectate de la 14 la şase judeţe din sudul şi sud-estul ţării.

Astfel, în intervalul 18 decembrie, ora 14.00 - 19 decembrie, ora 03.00, în judeţele Galaţi, Brăila, Ialomiţa, Călăraşi, Constanţa şi Tulcea, va continua să ningă, iar vântul va prezenta intensificări, viscolind şi troienind zăpada.

Directorul general al ANM, Ion Sandu, a anunţat, vineri, în cursul unei videoconferinţe cu prefecţii, că de la ora 14.00 vor fi scoase de sub atenţionare meteo judeţele Teleorman, Giurgiu, Ilfov, Dâmboviţa, Prahova, Vrancea, Buzău, Vaslui şi Bucureşti. "Mâine este pauză, dar mâine noapte şi duminică noapte vom avea din nou probleme şi este posibil ca mâine dimineaţă să emitem o nouă atenţionare. Duminică este pauză, dar sâmbătă noapte şi duminică noapte sunt din nou căderi de zăpadă, în aceleaşi judeţe, fiind vorba de sud-estul ţării, judeţele care rămân acum sub atenţionare, până luni la ora 9.00. Zăpezile din nordul ţării nu creează probleme că nu e vânt, acolo chiar dacă ninge nu o să dăm atenţionare", a precizat Sandu.

Acesta a adăugat că luni noaptea vor fi temperaturi de -20 de grade Celsius, dar începând de marţi va începe să încălzească, înregistrându-se temperaturi normale pentru iarnă.

Totodată, până la Revelion nu o să mai fie probleme din punct de vedere al cantităţilor de precipitaţii, a dat asigurări directorul general al ANM.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
Ion Gavrila Ogoranu jpg
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
hipodrom baneasa jockeyclub1 jpg
supermarket jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net