Clujenii au dat-o la pace!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Meciul disputat la Alba-Iulia s-a încheiat egal, deşi ce ambele formaţii au avut ocazia să câştige. Niculescu a dat golul meciului, cu un şut superb din lovitură liberă, Traore a egalat iar în repriza secundă CFR-ul a ratat pe bandă.

Altercaţie în trafic. Un suporter al Universităţii Cluj şi un susţinător al formaţiei CFR Cluj au avut o altercaţie în trafic, după ce maşinile lor s-au tamponat uşor pe drumul dintre Alba Iulia şi Cluj, pe raza localităţii Teiuş.

Incidentul a avut loc în jurul orei 14.00. Ei şi-au adresat jigniri şi au început să se îmbrâncească, fiind nevoie de intervenţia poliţiei locale.

Galeria universitarilor i-a luat peste picior pe rivali

simeon stalpnicul png

Mesaje ironice. Fanii formaţiei CFR Cluj au afişat, după golul egalizator, un banner cu mesajul: „În cinci ani încununaţi de glorie v-am surclasat întreaga istorie".

În repriza a doua, suporterii campioanei au mai afişat câteva bannere cu următoarele mesaje: „Ce dor ne-a fost de voi, ne-am săturat să tot batem la oi"; „Clujul ≠ de scandaluri, bătăi şi violenţă. Clujul sunteţi voi? Un pic de decenţă"; „Aveţi în suflete ură, frustrare, gelozie / Spiritul universitar vă lipseşte cu desăvârşire".

Rivalitatea dintre fanii celor două formaţii e una dintre cele mai vechi din fotbalul românesc

Nu prea s-au vândut bilete. La ora meciului mai erau tichete disponibile la casele de la stadionul din Alba Iulia, deşi se estimase că vor fi epuizate. Pe stadion au fost 6.000 de oameni.

Iuliu Mureşan a plecat în minutul 75. Mureşan a ajuns la derby cu două ore înainte şi s-a aşezat, cuminte, alături de Răzvan Zamfir, directorul executiv, la tribuna oficială a arenei „Cetate".

El nu s-a salutat cu finanţatorul lui „U", Florian Walter şi a plecat cu 15 minute înainte de final. „N-am vrut să intru în conflict cu suporterii lui U şi am preferat să evit întâlnirea cu ei", a declarat Mureşan.

Fanii ceferiştilor le-au reamintit adversarilor că acum doi ani au bătut un om nevinovat

simeon stalpnicul png

Gabi Mureşan s-a accidentat. Jucătorul a călcat strâmb, la o fază petrecută în minutul 75, în timp ce se chinuia să păstreze o minge în teren. El e incert pentru meciul cu AS Roma.

Cârţu a dat vina pe căldura.Poate şi temperatura ridicată a influenţat jocul echipelor. Rezultatul este nedrept. Traore a ratat mult pe fondul oboselii. La Roma, în Ligă, dacă apară Lobonţ, sper să ia gol, dar să nu fie din vina lui", a declarat antrenorul CFR-ului, Sorin Cârţu.

Niculescu dezvăluie secretul golului de 1-0. „Loviturile mele libere sunt ca mersul pe bicicletă, nu se uită niciodată. Îi mulţumesc domnului Cârţu pentru aprecierile la adresa mea, el a fost primul meu antrenor", a spus atacantul lui „U" Cluj.

CFR ajunge la retrogradare

Campioana are cel mai slab început de sezon de când joacă în prima ligă, cu doar două victorii obţinute.

Din acest motiv, la finalul etapei a noua, CFR Cluj poate ajunge pe un loc retrogradabil.

Arpad Paszkany, patron CFR Cluj:

"Antrenorul cu care vom lua iar titlul, la final, după ce ne vom bucura, vom face poza oficială, îi vom da bonusurile şi ne vom despărţi. Regret că nu am făcut aşa după ce am luat titlul cu Mandorlini. Asta a fost greşeala mea cea mai mare".

image
image
image
image
image
image
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net