Cluj: Misterele „casei bântuite“ din Apahida

Ultima actualizare:

Apahidenii care trec prin centrul comunei au parte, zi de zi, de imagini desprinse dintr-un film de groază: hoituri de animale, un miros puternic de cadavru în putrefacţie, sticle sparte, maldăre de mizerie. Este vorba, după cum spun localnicii, despre prima casă cu etaj care a fost construită în Apahida, în anul 1965, de Francisc Puşpacher, care a lucrat o viaţă întreagă pe şantierele din ţară. Sătenii vorbesc şi acum cu frică despre nenorocirile care s-au abătut, în trecut, asupra familiei Puşpacher.

Gura satului spune că soţia lui Francisc Puşpacher îl înşela cu ajutorul său de pe şantier, un nepot. Când bărbatul a aflat adevărul, s-a spânzurat de o grindă din casă. Fiul său a murit şi el, de tânăr, la 39 de ani, în urma unui infarct. Soţia lui Francisc Puşpacher a înnebunit, după pierderea unicului copil. „Umbla prin sat şi spunea că nu poate dormi în casă, că e bântuită. În cele din urmă, a vândut-o unui preot, după care a murit şi ea", spune una dintre vecine.

Actualul proprietar al casei părăsite este omul de afaceri clujean Cătălin Berari, care cumpărat-o de la preotul Dumitru Mureşan din Chiuieşti. Berari nu a putut fi contactat pentru a da detalii legate de planurile pe care le are cu „casa bântuită", dar primarul din Apahida, Ionel Fărcaş spune că intenţiona să construiască un bloc în zonă, dar nu a primit aprobările necesare din partea vecinilor.

AFLĂ AICI MAI MULTE DESPRE CASA PĂRĂSITĂ DIN APAHIDA (GALERIE FOTO)

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg
image
image
image
image
image
image
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
Soldat ucrainean cu telefonul în mână FOTO Profimedia
buletin carte de identitate foto mai
image png
anul fara vara jpg
the landlord opened the door with a pending key home selling ideas home mortgage free photo jpg
monezi jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net