Cluj: A furat 4.000 de lei de la o casă de bilete

Ultima actualizare:

    Nicio casă de bilete RATUC nu are buton de panică
Nicio casă de bilete RATUC nu are buton de panică

Un bărbat a sustras, aseară doi săculeţi de bani de la o casă de bilete din zona Pieţei Mărăşti. El a lovit cu pumnul geamul casei de bilete şi a sustras banii, sub ochii impasibili ai clujenilor care se aflau în staţia de troleibuz. Apoi s-a făcut nevăzut într-unul dintre gangurile din zona.  

Directorul Regiei Autonome de Transport Urban Călători Cluj (RATUC), Liviu Neag, a declarat pentru Adevărul  că este vorba despre suma de circa 4.000 de lei, proveniţi de la o tură de încasări, pe o perioadă de opt ore. Neag a mai spus că respectiva casieriţă nu a respectat întocmai modul de lucru, care este destul de amănunţit: avea săculeţii cu bani în gemuleţ.  „Hoţul nu avea decât să bage mâna şi să plece.  Acum 4-5 ani am avut un caz similar, când efectiv a fost agresată fata în stradă”, a precizat Neag.  Directorul a susţinut că cei prezenţi în staţia nu au făcut nimic pentru a-l opri pe infractor.

Cele 84 de case de bilete din Cluj-Napoca nu au niciun buton de alarmă. Liviu Neag susţine că se încearcă schimbarea sistemului, cu tichtete şi automate, începând de anul viitor.

image
image
image
image
image
image
avion pixabay jpg
vant puternic Inquam Photos jpg
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net