«Click!MANIA ne-a făcut o mare bucurie!»

Ultima actualizare:

    Marius Trifan  (64 de ani) a câştigat  o  super-tabletă  la Click!MANIA
Marius Trifan (64 de ani) a câştigat o super-tabletă la Click!MANIA

"Click!MANIA e concursul nostru preferat!", ne spun într-un glas cititorii noştri fideli. Şi au şi de ce! Zi de zi, cel mai iubit concurs premiază sute de cititori. Până acum s-au câştigat peste 2.500 de premii: tablete, telefoane, bani şi multe alte surprize.

Valerian Svârleancă (55 de ani) a intrat şi el în familia câştigătorilor Click!MANIA. Bucureşteanul cumpără zilnic Click!, iar fidelitatea i-a fost răsplătită. Valerian a câştigat 200 de lei. „Banii îi cheltuiesc cu cap. O să merg să-mi iau un telefon nou", ne-a spus câştigătorul. Lui Marius Trifan (64 de ani), Click!MANIA i-a adus o super-tabletă.

Bingo
Bingo

Cititorul nostru nu ratează nici un număr al ziarului preferat „Simţeam că o să am şi eu noroc! Mi-aţi făcut fiica fericită. Îşi dorea tare mult o tabletă şi acum o va primi cadou", ne-a spus bărbatul. Şi tu poţi avea norocul lor. Cumpără zilnic ziarul Click!, desfă clapeta lozului şi vezi dacă ai câştigat. Ţi-am pregătit 2 maşini: un Citroën C-Elysée şi Peugeot 208, tablete şi telefoane de ultimă generaţie, premii în bani, abonamente la Click!, brăţări UV şi ochelari de soare.

Ei ne-au luat câte 5.000 de lei!

Ion Ioniţă (60 de ani) a câştigat 5.000 de lei la Click!MANIA. Banii au picat la ţanc, mai ales că ploieşteanul a rămas fără serviciu, după ce a fost disponibilizat.

Bingo
Bingo

"Dumnezeu nu m-a lăsat şi am câştigat aproape cinci salarii cu Click!MANIA. Am să-mi zugrăvesc casa şi am să-mi cumpăr mobilă nouă".

Diana Alexandra Hossu (28 de ani), din Prahova, a pus mâna pe 5.000 de lei după ce a jucat la Click!MANIA. Diana este din Comarnic, dar de câţiva ani locuieşte în Bucureşti, unde lucrează ca organizator de evenimente.

simeon stalpnicul png

„Mi-aş dori să câştig maşina", ne-a spus tânăra. Ea va investi banii câştigaţi în casa părinţilor.

Ion Popescu (60 de ani) este un fan declarat al ziarului Click! Pensionarul s-a bucurat enorm de câştigul său. „Am luat 5.000 de lei şi o să fac cinste la toată lumea de bucurie". El îi sfătuieşte pe toţi cititorii noştri să joace zi de zi la Click!MANIA. "Nu joci, nu câştigi. Sunt atâtea premii încât merită să-ţi încerci norocul".

simeon stalpnicul png

Câştigă cu taloanele surpriză la Bingo România!

Dacă ai cumpărat astăzi ziarul Click! ai găsit deja talonul surpriză care îţi poate aduce premii în bani, la emisiunea Bingo România.


    Bingo
Bingo

Regula jocului e tare simplă. Talonul pe care îl găseşti ataşat de coperta ghidului tv conţine un cod unic de identificare. În această duminică, în cadrul emisiunii Bingo România, difuzată începând cu ora 15.00 la Kanal D, vor avea loc extrageri speciale. Urmăreşte codurile extrase şi vezi dacă te numeri printre câştigători. La fiecare ediţie, sunt puse în joc 20 de premii în valoare de 500 de lei fiecare, dar şi un premiu în valoare de 5.000 de lei.


    Bingo
Bingo

Cu talonul pregătit de Click! mai ai încă o şansă de câştig. Tot ce trebuie să faci este să decupezi o parte a talonului şi să o depui în urnele necâştigătoare amenajate la fiecare vânzător stradal de bilete Bingo România. Atenţie: e important să păstrezi partea din talon care conţine codul de identificare. Talonul pe care l-ai depus va intra în jocul de Bingo de la tv. Ai şansa să câştigi premii speciale. Mult succes!

image
image
image
image
image
image
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net