Click! te ajută să câştigi 8,6 milioane de euro la Loto

Ultima actualizare:

Pentru extragerea de mâine, ziarul nostru pune la bătaie alte 15 super bilete în valoare de 134 de lei, fiecare. Tichetele acoperă 28 de variante simple, cu 8 numere alese şi îţi măresc semnificativ şasele de câştig. Tot ce trebuie să faci ca să te înscrii la concurs este să trimiţi astăzi, până la ora 12.00, un SMS cu textul „superbilet", însoţit de numele tău şi localitatea de unde eşti, la numărul de telefon 1399 (valabil în reţelele Orange, Vodafone şi Cosmote).

Tariful pentru un SMS este de 0,3 euro, iar câştigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi şi anunţaţi în ziarul nostru de mâine. „Nu prea obişnuiesc să joc la Loto, dar acum, premiul cel mare este chiar ademenitor. Sper să am noroc cu Click! şi să iau cele 8,6 milioane de euro", spune Cristina Manea (18 ani) din Bucureşti.

«E o idee minunată acest concurs»

Claudiu Gâscă (21 de ani): „Este o idee minunată acest concurs, pentru că multă lume ar vrea să joace, dar nu îşi permit toţi să pună bilete de 134 de lei. Pentru mulţi jucători, concursul Click! este fix ce le lipseşte".Petre Pădureţu (65 de ani): „O să vorbesc cu soţia să trimită un sms, poate suntem mai norocoşi cu Click!. Jucăm frecvent la Loto, dar nu pot să spun că am câştigat mare lucru până acum. Mai mult experienţă...".Frătica Nedelea (60 de ani): „Ar fi nemaipomenit dacă aş câştiga un astfel de bilet. La pensiile noastre, este cam greu să joci prea mult la Loto. Abia dacă poţi rupe să pui o variantă simplă, de 5 leuţi".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net