Clanurile baştanilor din centrul Timişoarei se scaldă în lux cu binecuvântarea Fiscului

Ultima actualizare:

Cum dă vara, „lumea bună“ a ţiganilor cu domiciliu european se întoarce în Timişoara, unde a pus mâna pe proprietăţi. Între două vizite la primărie, Cadastru sau Tribunal, ţiganii încing petrecerile pe care aruncă zeci de mii de euro. Ultimele paranghelii de acest gen au avut loc săptămâna trecută.

Marţea trecută s-a organizat o nuntă cu ocazia căruia nuntaşii au blocat o stradă de lângă Poliţia Municipală Timişoara, dar au pus în pericol şi siguranţa traficului din Timişoara, blocând practic o bandă de circulaţie prin alaiul cu maşini de lux şi caleşti.

Relaxare în palatePoliţiştii nu au avut ce să le facă petrecăreţilor care pur şi simplu au sfidat organele de poliţie. „Îşi bat joc de noi. Sfidează pe toată lumea”, a spus un poliţist sub protecţia anonimatului. Miercuri, o altă petrecere ţigănească a blocat centrul oraşului. De data aceasta, poliţiştii s-au organizat şi abia i-au ţinut în frâu pe romi. Când nu sunt la petreceri, clanurile ţigăneşti se relaxează în palatele de sute de mii de euro din centrul Timişoarei. Tot acolo se „odihnesc” şi caii putere ai maşinilor de sute de mii de euro. Ferrari, Audi Q7, BMW X5, Hummer sau Mercedes sunt mărcile maşinilor parcate pe străzile acaparate de clanuri: C.D. Loga, Trandafirilor sau Avram Imbroane.

VEZI AICI GALERIE FOTO

Impresia generală a societăţii civile este că averile romilor sunt astronomice pentru un om de rând care figurează fără venituri. Reprezentanţii Fiscului ridică neputincioşi din umeri, chiar dacă au legea care le permite controlul averilor.

Fiscul aşteaptă sesizări

„Toate sunt impresii. Eu fac controale pe date certe. Dacă am o sesizare cu informaţii concrete că o persoană sau alta obţine venituri nedeclarate la buget, se întreprind toate activităţile de verificare. Eu nu pot să mă autosesisez cum văd o maşină scumpă pe stradă”,

VEZI AICI ce a mai spus şeful Fiscului

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Joe Biden FOTO Profimedia
monede pexels jpg
concert pixabay jpg
ambuteiaj   masini viniet apentru bucuresti jpeg
grecia pixabay jpg
Cutremur in Turcia FOTO Profimedia jpg
Israel atacă Iranul FOTO IRGC via CNN jpg
mihaela bilic instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net