Ciprian Marica, păzit de părinţi la antrenament

Ultima actualizare:

    Marica s-a antrenat  sub privirile  părinţilor săi
Marica s-a antrenat sub privirile părinţilor săi

Nu doar Răzvan Lucescu a fost cu ochii pe Ciprian Marica la antrenamentul de ieri seară, desfăşurat la baza de pregătire de la Mogoşoaia.

Părinţii atacantului de la Stuttgart l-au urmărit din tribune în timp ce acesta s-a pregătit sub comanda selecţionerului alături de restul „tricolorilor".

Timp de mai bine de o oră, Sorina şi Mircea Marica au îndurat frigul pătrunzător de afară pentru a-şi vedea fiul antrenându-se la echipa naţională.

Imediat după ce selecţionerul Lucescu jr. le-a dat liber băieţilor, părinţii lui Marica s-au retras la maşină şi l-au aşteptat pe atacant pentru a stat câteva minute de vorbă cu el.

Ciprian n-a mai trecut pe la vestiare şi a mers glonţ către cei doi. I-a pupat şi i-a îmbrăşiat, apoi au discutat un sfert de oră până când unul dintre membrii staff-ului naţionalei i-a atras atenţia „vârfului" că frigul de afară îi poate pune în pericol sănătatea.

2 „Tricolorii" au fost vaccinaţi. Şefii naţionalei vor să evite orice probleme de ordin medical, aşa că au luat toate măsurile de precauţie şi împotriva gripei care bântuie ţara noastră.

Ieri, medicul Pompiliu Popescu şi colaboratorii săi, le-au administrat fotbaliştilor vaccinul antigripal.

Nu au scăpat de injecţii decât cei care făcuseră vaccinul la echipele lor de club.

image
image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net