Cinci zone erogene masculine pe care nu ar trebui să le ignori

Ultima actualizare:

Te pierzi în anatomia iubitului tău? Linişteşte-te, îmbracă rolul de exploratoare şi localizează-ţi în propriul aparat GPS coordonatele erogene ale bărbatului de lângă tine. Îl vei transpune în al şaptelea cer.

Corpul unui bărbat ascunde zone de "înaltă tensiune" care se înfioară la o simplă atingere. Încă nu le cunoşti?

După cele 7 zone erogene ale femeii pe care n-ai voie să le ignori, a venit şi rândul bărbaţilor. Tu ştii care sunt "butoanele" secrete pe care trebuie să apeşi pentru a-l face să explodeze de plăcere? Află cum să le identifici şi cum să le atingi şi stimulezi pentru a deveni o zeiţă a sexului pentru el. Dacă eşti însă una din persoanele cu prejudecăţi în viaţa sexuală şi pentru care orice nu e "dulcele stil clasic" e tabu, opreşte-te aici din lectură.

1. Glandul

Ştiai că este una din zonele preferate ale bărbaţilor? Situat la capul penisului, glandul concentrează atâtea terminaţii nevoase, că doar la o atingere suavă poate să ajungă în câteva secunde în paradis. Cea mai excitantă formă de a-l stimula este să-i cuprinzi penisul de la bază cu o mână, în timp ce cu limba îl lingi uşor, de jur-împrejur. Va înebuni de plăcere!

2. Baza penisului

Vrei să deţii controlul ejaculării? Localizează baza penisului. În această zonă, potrivit Cosmopolitan, "există nişte "conducte" care îşi măresc volumul datorită creşterii fluxului sanguin", explică sexoloaga şi terapeuta Isabel Serrano. dacă este stimulată corect zona, poţi să controlezi ejacularea şi erecţia, prelungind-o pe cea de-a doua sau provocând-o pe prima, după cum doreşti. Cea mai plăcută formă de stimulare a acestei zone erogene este făcând un inel cu degetele în jurul bazei penisului, în timp ce cu cealaltă îţi masturbezi iubitul, cu mişcări de sus în jos pe trunchi.

3. Testiculele

Fără îndoială, testiculele sunt partea cea mai "uitată" a unui bărbat când vine vorba de jocuri sexuale. Pe nemeritate! Poţi să-i oferi iubitului plăceri nebănuite, doar acordându-le puţină atenţie. Pe scrot, potrivit sexoloagei Isabel Serrano, se află linia fină care împarte "punguţa" preţioasă în două părţi, la fel de sensibilă ca şi cerul gurii. Ştiai că zona aceasta poate provoca plăceri inimaginabile unui bărbat?

Poţi linge această linie cu limba sau poţi să-ţi foloseşti degetele. Pune degetul mare la baza penisului şi arătătorul la capătul scrotului şi încearcă, delicat, să desparţi prin această mişcare scrotul în două, lăsând câte una "din podoabe" de fiecare parte. Dacă vrei să îi provoci orgasmul, nu trebuie să faci decât o mişcare. E în "mâinile" tale, la propriu. Plimbă-ţi degetul arătător pe linia fină de pe scrot, ca şi când te-ai scărpina la ceafă, dar cu delicateţe. Ejacularea va fi instantanee.

Află care sunt celelalte două zone erogene importante pe adevarul.es.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net