Cinci trucuri sexuale pentru 2011

Ultima actualizare:

Vrei să-ţi începi anul 2011 cu o viaţă sexuală animată? Află cinci trucuri sexuale pe care le poţi pune în aplicare pentru a avea un început de an satisfăcător din toate punctele de vedere.

Citeşte şi:

«Iubita mea are 16 ani şi vrea doar sex anal şi oral!» VIDEO

«Prietena mea are 12 ani şi vreau să fac sex cu ea» - VIDEO

«Iubitul vrea să pivească în timp ce fac sex cu amantul»

Top 10 fetişuri sexuale. Al tău care e?

Sexul vindecă nervii din cuplu

Dacă nu este, ar trebui să fie. Între planurile şi dorinţele pentru noul an ar trebui să îţi propui şi îmbunătăţirea vieţii sexuale, chiar dacă eşti de părere că ai deja una foarte satisfcătoare. La urma urmei, întotdeauna este loc de mai bine, nu? Sexualitatea este o parte importantă a vieţii şi cu cât ne bucurăm mai mult de ea, cu atât ne simţim mai bine şi mai încrezători şi în celelalte domenii ale vieţii.

Astfel, îţi propunem să începi 2011 cu dreptul şi în viaţa sexuală şi să te bucuri de relaţiile intime cum nu ai mai făcut-o. Pentru a începe "în forţă", încearcă cele cinci trucuri sexuale de mai jos.

1. Foloseşte frigul în favoarea ta

Iarna, în general, este "duşmanul" vieţii sexuale şi al excitaţiei. Dar nu e neapărat nevoie să fie inamic. Transformă-l în aliat. Schimbul de temperatură poate fi de ajutor excitaţiei. Cu siguranţă cunoşti trucul cu cubul de gheaţă peste sâni, dar îl ştii pe cel cu ciorapii? Pune-ţi o pereche din cei mai fini şi mai erotici ciorapi în congelator şi când s-au răcit suficient, mângâie-i penisul cu ei. Îl vei scoate din minţi!

2. Şiragul de perle lubrifiate

Pune-ţi un colier de perle (nu este nevoie să fie reale) şi după o seară în care l-ai purtat la petrecerea aceea la care aţi fost împreună, dă-l jos, unge-l bine cu lubrifiant şi înfăşoară-i penisul cu şiragul de perle. Masează-l uşor, în sus şi în jos cu perlele astfel lubrifiate. Îi va oferi o senzaţie unică, foarte plăcută.

3. Baia cu scorţişoară

Scorţişoara are faimă de afrodiziac, asta se ştie. Poţi să te foloseşti de calităţile ei olfactive şi altfel decât în prăjituri sau în vinul fiert. Umple cada cu apă fierbinte şi toarnă în ea nişte scorţişoară. Căldura şi puternica aromă a scorţişoarei, combinate, contribuie la excitarea sa. Din nou, va fi uimit în mod plăcut de ingeniozitatea ta şi de ineditul situaţiei şi se va bucura de sexul de după ca şi cum ar fi pentru prima oară.

Citeşte mai departe pe adevarul.es

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net