Cinci trucuri pentru a-ţi îmbunătăţi viaţa sexuală

Ultima actualizare:

    După 55 de ani, femeile îşi pierd interesul sexual
După 55 de ani, femeile îşi pierd interesul sexual

Nu e uşor să ai o viaţă sexuală care să te satisfacă şi să scapi de frustrările care se instalează între tine şi partener.

Printre altele, trebuie să îşi înţelegi corpul, să ştii care forme de contracepţie sunt potrivite pentru tine şi să fii în stare să îţi satisfaci partenerul şi el pe tine. Iată cinci trucuri pentru a-ţi îmbunătăţii viaţa sexuală şi pentru a obţine satisfacţie maximă.

1. Limbajul corpului. E important să ştii când partenerul are chef de sex. Limbajul corpului e baza aici pentru că indică perfect starea unei persoane. De exemplu, o femeie care are chef de sex o să îşi mângâie gâtul încontinuu.

2. Atmosfera potrivită. Cheful de sex e legat de atmosferă, care e uneori la fel de importantă ca actul sexual în sine. Pentru ca aceasta să fie perfectă, trebuie să ţii cont de cele cinci simţuri şi să îşi exciţi partenerul în funcţie de ele.

3. Preludiul. Partea de dinaintea sexului e foarte important şi trebuie să fii atent la ritmul partenerului. Profită din plin de zonele erogene, de asta există. Jucaţi-vă şi o să descoperiţi ce vi se potriveşte.

4. Masturbarea. Nu trebuie să fie ceva de care îţi e ruşine. Poţi să o incluzi în joaca cu parternerul tău şi sp vă arătaţi tehnicile preferate unul altuia. Totul stă în comunicare.

5. Prezervativele. Există o gamă largă de preservative care pot să îşi sporească plăcerea sexuală şi te ajută să condimentezi lucrurile. Trebuie doar să ştii ce anume vrei şi dacă vrei un prezervativ care să fie uşor de pus şi purtat sau unul care să sporească plăcerea.

image
image
image
image
image
image
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net