Chivu, titular în finala Ligii Campionilor!

Ultima actualizare:

    Cristi Chivu
Cristi Chivu

Jose Mourinho s-a decis în privinţa primului „11" pe care îl va trimite în teren în finala Ligii Campionilor de sâmbătă, cu Bayern München. Cristi Chivu va fi titular pe postul de fundaş stânga, anunţă azi italienii de la Gazzetta dello Sport.

Chivu va deveni sâmbătă primul român titular într-o finală de Liga Campionilor, din 1992 încoace. Adrian Ilie este singurul care a jucat într-o finală în acest timp, în 2000 la Paris, când Valencia întâlnea pe Real Madrid. Cobra a fost introdus însă în repriza a doua, când scorul era deja 3-0 pentru echipa din capitala Spaniei.

Cotidianul roz anunţă şi primul „11" pe care îl va folosi Jose Mourinho împotriva bavarezilor. Pentru a-i face loc lui Chivu în banda stângă a apărării, veteranul Javier Zanetti va reveni pe postul său obişnuit, în dreapta liniei de trei de la mijlocul terenului.

Inter: Julio Cesar - Maicon, Lucio, Samuel, Chivu - Zanetti, Cambiasso, Sneijder - Pandev, Eto'o, Milito

image
image
image
image
image
image
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net