Chivu, suspendat patru etape! Va lipsi cu Juventus şi Roma

Ultima actualizare:

Judecătorul sportiv Gianpaolo Tosel a decis să-l suspende pe Chivu patru etape, în baza imaginilor tv, românul nefiind sancţionat în teren, de arbitru, care nu a văzut faza. Chivu va lipsi la partidele cu AS Roma, Juventus Torino, Caglia­ri şi Sampdoria.

"Imaginile televizate au arătat că în circumstanţele semnalate, jucătorul nero-azzurro, în suprafaţa de pedeapsă a echipei Bari unde se executa o lovitură liberă, l-a atins pe fotbalistul Rossi, cu o mişcare a braţului drept, l-a lovit cu pumnul, iar acesta a căzut la pământ.

Arbitrul nu a luat nicio decizie disciplinară, deoarece aşa cum a arătat în raportul trimis prin e-mail la ora 12.14, era concentrat în altă direcţie.

Gestul jucătorului interist, în acţiunea jocului, clar intenţionat şi dăunător având în vedere energia avută şi faptul că a lovit într-o zonă delicată, se încadrează, fără niciun dubiu, la «comportament violent», care face ca proba video să fie admisă, conform articolului 35, alineatul 1.3 din regulamentul disciplinar.

Prin urmare, ţinând de articolul 19, alineatul 4, litera b, şi având în vedere caracterul special al acestei probleme, fotbalistul Chivu Cristian este sancţionat patru etape efective de joc", se arată în motivarea sentinţei, publicată de Corriere dello Sport.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net